DSC_0395

Haaaai. Een beetje glans aanbrengen op je gezicht is geen overbodige luxe. Of zoals Nikkie Tutorials altijd doet: hoe meer highlighter, hoe beter! Maar soms zijn er van die dagen dat je niet als discobal de deur uit hoeft en liever voor een subtiele highlight gaat. Ik ging op zoek naar een highlighter voor elke dag en kwam uit bij de Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder in 010 Light Infusion. Gaat mijn hartje sneller kloppen van deze, misschien wel dagelijks draagbare, highlighter? Lees het snel!

Verpakking Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

De verpakking is heel erg simpel. Doorzichtig en van plastic. Wel voelt hij stevig aan en zit er veel product in de verpakking. De tekst en het logo staan er op een speelse manier op in zilverkleurige letters. Heel leuk, want deze hebben – net als de highlighter – een glansje.

Kleur & Swatch Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

De Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder is een gebakken highlighter. Dit betekent dat er veel pigment vanaf moet komen en je maar weinig product nodig hebt. Kunnen we er lekker lang mee doen! Hoe kan ik deze highlighter het beste omschrijven?  Even denken.. De highlighter is ergens een beetje lichtroze, maar niet teveel, waardoor het een neutrale kleur wordt. Dus niet per sé warm of koel. Ik denk dat veel meiden deze highlighter kunnen hebben!

DSC_0401

Dit zegt Catrice over de High Glow Mineral Highlighting Powder:

Een gebakken highlight-poeder met mineralen en ultrafijne lichtreflecterende pigmenten voor een stralende look. De zachte textuur biedt een subtiele dekking die keer op keer kan worden geïntensifieerd. Gebruik de poeder voor een complete glow of creëer frisse accenten op de wangen, slapen en decolleté.

Een subtiele highlighter die je kunt opbouwen dus. Ik ben heel benieuwd naar de swatch!

DSC_0403

Een highlighter op de foto zetten vind ik altijd een lastig dingetje. Op mijn arm is te zien dat er glans vanaf komt, maar dat hij inderdaad niet heel aanwezig is.

DSC_0407

Hier heb ik de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen. Ik merk al meteen dat het een hele neutrale kleur is en dat hij werkelijk overal bij past. Dus dat veel meiden deze poeder kunnen rocken, is wel duidelijk! De glans is ontzettend goed op te bouwen. Je kunt dus gaan voor een subtiele dagelijkse glans of je kiest ervoor om ‘m lekker opvallend aan te brengen. Wat een beauty!

Conclusie Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

DSC_0400

De Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder in 010 Light Infusion is een hele mooie toevoeging aan mijn highlighter-stash. Het is een neutrale poeder met een mooie glans voor elke dag. Ik heb de highlighter al een tijdje in gebruik en ik pak hem er het liefst elke dag bij. En je ziet nog niks van het gebruik – pluspunt! De glans blijft de hele dag mooi aanwezig. Ja, dit budgetproduct móét je gewoon in je stash hebben.

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder 010 Light Infusion is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 4,99.

Heb jij deze highlighter al geprobeerd?

liefs Joyce