Hiii. Het is alweer even geleden dat Catrice met nieuwe producten in haar assortiment kwam, maar het duurde even voordat ik de producten op de foto zette. De afgelopen maand heb ik de producten uitgebreid kunnen testen en heb ik nieuwe favorieten ontdekt. Vandaag ga ik je dan ook eindelijk mijn mening geven over de Catrice Light and Shadow Contouring Blush in de kleur 010 Bronze me Up, Scotty! 

Vormgeving Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Ik ben echt dol op budgetblushes en die nemen dan ook ruim de overhand in mijn stash. Daar voegde ik met liefde deze Catrice Light and Shadow Contouring Blush aan toe. De verpakking is simpel, maar heeft net dat beetje extra. Hij is van transparant plastic, maar heeft zilveren details. Heel erg leuk, maar ook erg gevoelig voor vingerafdrukken. Maar dat zal je niet ontgaan zijn, oeps.

Catrice Light and Shadow Contouring Blush

De verpakking voelt gelukkig wel stevig aan, waardoor ik hem ook gewoon mee zou kunnen nemen op reis of als ik ergens ga logeren. Daarbij kan ik altijd de inhoud zien, wat kiezen vanuit mijn lade ook heel makkelijk maakt. De verpakking is gewoon ‘Catrice’.

Inhoud Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Natuurlijk kon je de kleur van Bronze me Up Scotty! – overigens, deze naam is té leuk – al door de verpakking  heen zien, maar de blush bevat twee kleuren. Het grootste gedeelte is een matte, oudroze blush. Het kleine lichtroze vlakje is meer bedoeld als een soort highlighter en bevat daardoor ook shimmer. Ik vind ze er op het eerste oog heel erg mooi uitzien en ze passen ook goed bij elkaar.

Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Overigens een heel leuk detail van Catrice is het ‘CA’ in de blush. Dat reliëf maakt de blush alweer wat specialer!

Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Ik heb beiden kleuren los geswatcht, maar ik weet nu al dat ik met mijn kwast gewoon door beiden kleuren ga. Beiden kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd, maar niet té. Hierdoor kun je ze mooi subtiel aanbrengen of juist wat meer opbouwen. Ik ben echt dol op de oudroze kleur en ben ontzettend benieuwd hoe deze op mijn gezicht zal staan.

Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Ik blijf het lastig vinden om het resultaat van een blush op een foto te laten overkomen, maar ik heb m’n best gedaan. Hier heb ik de blush aangebracht zoals ik dat elke dag zou doen. Ik heb mijn kwast gewoon door allebei de poeders gehaald en dat geeft een gezond kleurtje en een gezonde glow aan mijn wangen. Ik vind het een prachtige natuurlijke blush! Ik heb hem de afgelopen tijd met veel liefde gebruikt, omdat hij gewoonweg bij elke look goed past.

Conclusie Catrice Light and Shadow Contouring Blush

Catrice Light and Shadow Contouring Blush

De Catrice Light and Shadow Contouring Blush in de kleur Bronze me Up, Scotty! is een groot succes voor mij. Ik vind hem erg mooi en gebruik hem supergraag. De kwaliteit is heel erg goed en de prijs is ook erg fijn. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een budget-aanrader, neem dan een kijkje bij deze blush.

De Catrice Light and Shadow Contouring Blush is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 4,59.

Wat vind jij van deze blush?

liefs Joyce