Hoi allemaal. Twee keer per jaar wisselt Catrice het assortiment. Daarbij gaan er producten weg en worden deze vervangen voor nieuwe producten. Ik wilde graag wat nieuwe dingen proberen en daarom besloot ik de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara mee te nemen. Extreem volume? Daar houd ik wel van. Laten we snel kijken of het ook echt waar is!

Vormgeving Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

De mascara zit in een grote, grove verpakking. Maar de dop jongens: die vind ik tof! Hij is afgewerkt met een soort studs en ik vind het heel gaaf. Het past heel goed bij de naam Rock Couture. De rest van de verpakking is simpel. De naam van de mascara staat in metallic blauwe letters erop, net als de ingrediënten op de achterkant.

De mascara belooft extreem volume te geven en 24 uur te blijven zitten. Daarbij koos ik ook nog voor de waterproof-variant, dus dat gaan we ook proberen!

Borstel Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Wanneer we de verpakking opendraaien, komt er een grote borstel tevoorschijn. De mascara heeft een siliconeborsteltje en is afgemaakt met korte en lange stekels. Hierdoor kun je goed bij alle wimpers komen: het korte stuk voor de onderste wimpers, het lange stuk voor de bovenste wimpers. Normaal gesproken werk ik met een ‘harige’ borstel, dus ik ben benieuwd hoe dit werkt.

Effect Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Hier zien jullie mijn wimpers zonder enig product. De foto is wel al wat ouder, maar ik wilde jullie graag vergelijkingsmateriaal geven. Van mezelf heb ik al best veel, donkere en lange wimpers. Ik voeg er graag nog wat lengte, krul en volume aan toe. Let’s try this one.

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Hier zien jullie mijn wimpers met twee laagjes van de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara. Mijn wimpers zijn ietsje voller geworden, bovendien ook zwarter en langer. Extreem volume kan ik het niet noemen, maar het effect mag er zeker zijn. Ik vind het juist wel een mooi effect. Mijn wimpers zijn bovendien goed gescheiden. Wat betreft de houdbaarheid: die is top. Of hij 24 uur volhoudt, dat weet ik niet, want dat heb ik uiteraard niet geprobeerd, maar een dagje overleeft hij wel. Waterproof is hij ook, want een regenbuitje overleefde de mascara met gemak.

Ik merkte tijdens het gebruik van de mascara dat hij de ene keer meer volume geeft dan de andere keer. Ik denk dat het te maken heeft met de hoeveelheid product aan de borstel. Daardoor is het effect soms een stuk ‘heftiger’ dan de foto hierboven. Maar absoluut niet minder mooi!

Conclusie Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Of ik deze mascara een succes vind? Absoluut! Het volume mag dan misschien niet altijd extreem zijn, het resultaat is wel altijd heel mooi. Bovendien is de houdbaarheid top. En ik blijf de studs op de dop leuk vinden.

De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor slechts  € 3,99. Dit zou zomaar eens mijn favoriete budgetmascara kunnen worden!

Zou jij deze mascara proberen?

liefs Joyce