Hiii. Niet zo lang geleden liet ik jullie zien dat ik een pakketje had ontvangen van Eyes Lips Face. Ik had onder andere een highlighter uitgekozen, omdat ik er al een aantal YouTubers goede dingen over had horen zeggen. Ik hou de laatste tijd wel van een beetje glow op mijn wangetjes, dus ik ben heel benieuwd hoe de E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls me gaat bevallen!

Vormgeving E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

E.L.F. is een budgetmerk en dat merk je wel aan de verpakkingen waarin de producten worden geleverd. Het heeft een soort doosje eromheen, maar je kunt wel het product zien en voelen. Ik vind het er wel een beetje goedkoop uitzien, maar dat is het natuurlijk ook.

E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

Gelukkig ziet de verpakking van de highlighter zelf er al iets beter uit. Hij is nog steeds erg simpel, maar het ziet er clean uit: doorzichtige deksel, zwarte onderkant en alleen het logo. Bovendien voelt de verpakking redelijk stevig aan en kun je hierdoor het product makkelijk vinden in je stash.

Inhoud E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

Als we dan de deksel open doen, komt er een prachtige champagnekleurige highlighter tevoorschijn. De ondertoon van de highlighter ziet er neutraal uit, waardoor hij voor veel huidskleurtjes geschikt zou kunnen zijn.

E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

Wat ik meteen merk tijdens het swatchen is dat er niet al teveel product vanaf komt. Je ziet dan ook overduidelijk dat het een subtiele highlighter is. Maar de glans vind ik persoonlijk erg mooi en soms kan ik een subtiele highlighter wel waarderen.

E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

Ook op mijn gezicht is de highlighter niet al te opvallend. Hij zorgt voor die gezonde, subtiele glow aan je gezicht. Het effect vind ik persoonlijk erg mooi, zeker voor op dagen dat ik minder glans wil. Ben je zelf meer van de opvallende highlighters, dan is dit niks voor jou. Opbouwen kan namelijk een beetje, maar het zal nooit een bam-in-your-face-highlighter worden.

De glans heeft een neutrale ondertoon en past daardoor bij elke look. Bovendien blijft de subtiele glans wel de hele dag zichtbaar. Voor sommige dagen vind ik dit zeker een mooie highlighter!

Conclusie E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls

Mocht je dagen willen met een subtiele glow of houd je niet zo van die heftige glans? Dan is dit een absolute aanrader! De neutrale ondertoon van de highlighter zorgt ervoor dat hij bij elke look past. Houd jij meer van een ultieme glow, dan is dit niks voor jou. Zelf vind ik de highlighter mooi voor de afwisseling met mijn ‘heftige’ highlighters.

De E.L.F. Baked Highlighter Moonlight Pearls is verkrijgbaar op de website van E.L.F. voor € 5,00.

Ben jij van de subtiele of heftige glow?

liefs Joyce

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dat verandert echter niets aan mijn mening.