Hooooooi. Hoewel ik al een tijdje Etosfriend ben, vind ik het soms ook leuk om andere dingen te proberen. Nu heb ik dit product ook niet zelf gekocht, want ik kreeg hem cadeau voor Kerst! Ik heb het over de Etos Shaping & Highlighting Kit: een palette met een blush, bronzer en highlighter. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Vormgeving Etos Shaping & Highlighting Kit

Etos Shaping & Highlighting Kit

Het palette is gemaakt van stevig, zwart plastic. Daarop staat in een soort ‘gouden’ letters de naam van het palette op en in matte zwart het merkje (die je op deze foto niet echt kunt zien). De deksel is voor een deel transparant, waardoor je de producten kunt zien. Hij is simpel, maar ik vind hem er wel mooi uit zien.

Etos Shaping & Highlighting Kit

De binnenkant van het palette is nog voorzien van een klein spiegeltje. Huh, waar dan? Nou bij het gedeelte waar ook het logo op staat! Het is geen grote spiegel, maar mocht je het palette meenemen op reis, dan is het wel handig.

Inhoud Etos Shaping & Highlighting Kit

Etos Shaping & Highlighting Kit

Als we het palette openmaken, komen er drie grote poeders tevoorschijn. Links zie je de highlighter, in het midden de contourpoeder/bronzer en rechts de blush. De bronzer en blush bevatten beiden een hele lichte shimmer. De highlighter heeft wat meer glans.

Etos Shaping & Highlighting Kit

Hier zien jullie de swatches. De highlighter is heel subtiel en is champagnekleurig. De bronzer is ontzettend goed gepigmenteerd en ligt nog net niet tegen oranje aan. Ik ben benieuwd hoe dat op de huid gaat staan. De blush is lekker opvallend roze en is ook goed gepigmenteerd.

Etos Shaping & Highlighting Kit

Bronzer – Bronzer & Blush – Bronzer, Blush & Highlighter

De bronzer is ontzettend gepigmenteerd, dus je moet je kwast echt goed aftikken. Gelukkig blendt hij ontzettend goed op de huid en is hij voor mij nog precies de goede kleur. Hij geeft een gezonde sunkissed look aan m’n gezicht. De lichte shimmer zie je overigens niet terug op de huid, fijn!

De blush is daarentegen een stuk subtieler en moet je echt opbouwen. Op de foto kreeg ik hem erg lastig zichtbaar, maar hij geeft een gezond blosje aan je wangen. Ook hier moet je je kwast wel goed aftikken!

De highlighter is net als bij het swatchen niet zo opvallend. Hij is heel subtiel en zorgt daarom voor een gezonde glow. Wel kun je hem opbouwen, waardoor je de glow een stuk opvallender kunt maken.

Conclusie Etos Shaping & Highlighting Kit

Etos Shaping & Highlighting Kit

De Etos Shaping & Highlighting Kit is voor de lichte huidjes onder ons zeker een aanrader. De poeders geven een ontzettend natuurlijke look aan je gezicht die bovendien ook de hele dag zichtbaar blijft. Daarbij zijn ze ontzettend budgetproof!

De Etos Shaping & Highlighting Kit kost € 6,99 en is verkrijgbaar bij Etos.

Heb jij deze shaping kit al geprobeerd?

liefs Joyce