kiko-extra-sculpt

Hoi allemaal. Deze mascara van Kiko heb ik al superlang in huis en ik gebruik hem ook al een tijdje met veel liefde. Ik heb het over de Kiko Extra Sculpt Mascara in de Waterproof variant. Eentje met een borsteltje waar je van schrikt, maar een effect waar je U tegen zegt. Kijk je mee?

Vormgeving Kiko Extra Sculpt Mascara

Kiko Extra Sculpt Mascara

Het leuke aan de mascara’s van Kiko vind ik dat ze ook in een doosje geleverd worden en niet los. De doosjes van Kiko zijn simpel, zwart en met witte bedrukkingen. Veel valt er niet over te zeggen eigenlijk, haha.

Kiko Extra Sculpt Mascara

Als we dan de mascara uit het doosje halen, komt er een bijzondere vorm tevoorschijn. Geen ronde huls, geen vierkante huls, maar een huls met allerlei hoeken. Ik vind hem heel bijzonder en zoiets zie je niet snel bij een budgetmerk. De blauwe streep duidt aan dat het om een waterproof mascara gaat.

Borsteltje Kiko Extra Sculpt Mascara

Kiko Extra Sculpt Mascara

Op het moment dat je de huls opendraait, komt er een gek borsteltje uit. De eerste keer schrok ik er zelfs een beetje van. Hoe ga ik in vredesnaam dit borsteltje gebruiken, haha. Hij loopt in een soort zandlopervorm en heeft een soort haartjes.

Resultaat Kiko Extra Sculpt Mascara

Kiko Extra Sculpt Mascara

Dan is het nu tijd voor het resultaat. Links zie je mijn wimpers zonder mascara. Van mezelf heb ik al best lange en donkere wimpers, maar ik wil wat meer volume en krul. Rechts zie je het resultaat nadat ik twee lagen van de Kiko Extra Sculpt Mascara heb aangebracht. Mijn wimpers worden voller, langer en ook gekrulder. Daarbij blijven ze mooi gesepareerd én kan ik met het gekke borsteltje goed bij al mijn wimpers. Wauw, ik ben enthousiast!

De mascara is ook waterproof. Een regen- of huilbui overleeft hij wel, maar een uitgebreide warme douche niet. Gelukkig is de mascara ook makkelijk te verwijderen aan het einde van de dag. Ik gebruik hem bijna elke dag!

Conclusie Kiko Extra Sculpt Mascara

Kiko Extra Sculpt Mascara

Ik zei het in de intro al, deze mascara geeft een effect waar je U tegen zegt. Ik gebruik de mascara elke dag met veel liefde en ik denk dat ik binnenkort weer een back-up ga kopen. Het prijsje is ook heel erg fijn! Iets duurder dan Catrice of Essence, maar goedkoper dan bijvoorbeeld L’oreal. Mocht je overigens geen fan zijn van waterproof mascara, ze verkopen hem ook als ‘gewone’ mascara.

De Kiko Extra Sculpt Mascara is verkrijgbaar bij de Kiko winkels en online voor € 8,90.

Ga jij deze mascara proberen?

liefs Joyce