KIKO Flower Enriched Highlighter

Hoi. Nadat ik jullie laatst al een budget highlighterpalette van Essence liet zien, hield de zoektocht naar nog meer pareltjes niet op. In de nieuwste Limited Collectie van KIKO zit namelijk ook een highlighterduo: de KIKO Flower Enriched Highlighter. Natuurlijk wilde ik deze maar al te graag proberen, want dit zou mijn eerste highlighter worden van KIKO. Die ging met me mee! Vandaag laat ik hem aan je zien en vertel ik je of je nog naar de winkels moet rennen.

Vormgeving KIKO Flower Enriched Highlighter

KIKO Flower Enriched Highlighter

De KIKO Flower Enriched Highlighter komt uit de Neo Noir collectie. Hiervan liet ik jullie laatst ook al een oogschaduwpotlood zien. Het doosje waar de highlighter in zit vind ik mooi. Niet superveel poespas, maar wel leuke details.

KIKO Flower Enriched Highlighter

Wanneer we het doosje openen, komt er een prachtige zwarte verpakking tevoorschijn. De verpakkingen zijn gemaakt in samenwerking met een designer en dat is te zien. De details aan het randje en de twee K’s maken het helemaal af. Het ziet er poepiechique uit!

Inhoud KIKO Flower Enriched Highlighter

KIKO Flower Enriched Highlighter

Maar natuurlijk draait het niet alleen om de verpakking, maar ook om de inhoud. Zodra je het doosje openmaakt, komt er allereerst een heerlijke friszoete geur op je af. Leuk detail aan een poeder! In het paletje zitten twee highlighters die je zowel los als samen kan gebruiken.

KIKO Flower Enriched Highlighter

De bovenste highlighter is een beetje champagnekleurig met een warme ondertoon. De onderste kleur is al wat meer een bronzy highlighter, dus hopelijk is hij niet te donker voor mijn blanke huidje. Hij heeft overduidelijk een warme ondertoon.

KIKO Flower Enriched Highlighter

Hierbij de swatches. Ze zijn niet slecht, maar ook niet spectaculair. Je moet ze echt opbouwen om een opvallende glans te krijgen. Als je ze eenmaal opgebouwd hebt, vind ik ze wel erg mooi eruit zien. De bronzy kleur ziet er trouwens niet te donker uit. Ik ben benieuwd hoe het op het gezicht eruit ziet!

KIKO Flower Enriched Highlighter

Allereerst: sorry voor het kleurverschil in de foto’s. Ineens was de zon foetsie en ik ben niet zo’n held met de instellingen van m’n camera. Daarbij: ik vind het erg lastig om highlighter goed op de foto te krijgen, dus je ziet maar weinig verschil. Maar goed.

Op de eerste foto zie je mijn kale gezicht. Op de middelste foto heb ik blush aangebracht en daar overheen de bovenste highlighter uit het palette. Je moet hem even opbouwen, maar de glans is heel erg mooi. Op de laatste foto heb ik de bronzy highlighter aangebracht. Deze kun je ook goed opbouwen, maar als je dat teveel doet, wordt hij te donker. Dus hij is minder opvallend, maar op zich ook wel mooi.

Conclusie KIKO Flower Enriched Highlighter

KIKO Flower Enriched Highlighter

Zijn het mooie highlighters? Ja absoluut. Zijn het mijn mooiste highlighters? Nee dat niet. De kleuren zijn niet superintens, maar mooi op te bouwen. Het is een leuk paletje om te hebben, maar geen échte musthave. Tenzij je een KIKO-liefhebber bent zoals ik. Dan moet je nog snel naar de winkel!

De KIKO Flower Enriched Highlighter is onderdeel van de Neo Noir collectie die nu online en in de winkels te koop is voor € 12,90.

Zou jij de KIKO Flower Enriched Highlighter kopen?

liefs Joyce