Hiii. Vorige week liet ik jullie nog een blush zien van de zomercollectie van Kiko, vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe Kiko-review. Voor hun 20-jarig bestaan brengen ze de komende tijd diverse nieuwe Limited Edition collecties uit. Met de zomer in hun achterhoofd lanceerden ze de Kiko Mini Divas collectie: een collectie met allemaal mini’s, ideaal voor op vakantie! Ik ging voor twee oogschaduws en een blush. Kijk je mee wat ik ervan vind?

Vormgeving Kiko Mini Divas

Kiko Mini Divas Kiko Mini Divas

De verpakkingen waarin de producten komen zien er leuk en zomers uit. Het kartonnetje is lichtroze en heeft in goudkleur allerlei streepjes erop: deze doen mij een beetje denken aan een bamboebos. Met een simpel stickertje zit deze dichtgeplakt en op deze verpakking staat ook de informatie over de producten zoals naam, logo en ingrediënten. Wel zo handig, want op de kleine producten zelf past het haast niet.

 Kiko Mini Divas Kiko Mini Divas

Eenmaal uit de verpakking is de vormgeving heel simpel. De baked oogschaduws zijn echt héél klein en zitten in een goudkleurige verpakking met doorzichtige deksel. Ook de blush zit in zo’n zelfde soort verpakking. Ze zijn klein en stevig en daardoor dus perfect om mee te nemen op reis!

Inhoud Kiko Mini Divas

Kiko Mini Divas Kiko Mini Divas

De blush is slechts verkrijgbaar in één kleur: 01 Outstanding Cherry Flower. Het is een roze blush met zo goed als matte finish. Hier en daar zie ik een kleine shimmer, maar die heb ik op geen enkele swatch of op het gezicht gezien. De kleur is lekker zomers!

Kiko Mini Divas Kiko Mini Divas

De eerste oogschaduw die ik kocht is de Baked Eyeshadow in de kleur 01 Balanced Champagne. Zoals de naam al zegt is het dus een champagnekleurige oogschaduw. Volgens Kiko is dit een zijdezachte oogschaduw met goed pigment en een parelmoerglanzende finish. Overigens heb je hier een beetje een ideetje van de grootte van de oogschaduw, haha. Inimini.

Kiko Mini Divas Kiko Mini Divas

De andere oogschaduw die ik wist te scoren is de kleur 02 Radiant Copper. Een ontzettend felle, intense koperkleur. Ik ben dol op dit soort kleurtjes, omdat ze mijn blauwe ogen laten ‘poppen’. Deze oogschaduw is volgens Kiko net zo zacht als de andere kleuren en heeft een metallic finish. De Kiko Mini Divas bevat nog twee andere kleuren oogschaduw: een bruine en gouden.

Kiko Mini Divas

Hier kunnen jullie alledrie de poeders geswatcht zien. De oogschaduws zijn heel erg zacht en boterig en ontzettend gepigmenteerd. De champagnekleur lijkt niet zo goed, maar die ligt gewoon wat dichter bij mijn huidskleur. De blush is iets minder intens, maar is goed op te bouwen. Fijn! Dan heb je niet meteen teveel kleur in je gezicht, haha.

Kiko Mini Divas: in gebruik

Kiko Mini Divas Kiko Mini Divas

Ik bracht Radiant Copper aan op mijn gehele bewegend ooglid en blendde de randjes uit met een kwast. Radiant Copper viel tijdens het gebruiken wel iets meer oranje-koper uit, maar ik vind het nog steeds een hele mooie kleur. Balanced Champagne bracht ik aan als highlighter in de binnenste ooghoek én op mijn gezicht! Ook als highlighter voor je wangetjes is het een prachtige kleur, dus het is een veelzijdig product.  Beide oogschaduws brengen zowel met een kwast als met je vingers heel goed aan en ik draag ze graag samen of los. Op mijn wangetjes heb ik natuurlijk de blush aangebracht en dit ging ook heel goed! Deze blendde goed samen met mijn huid en geeft een gezonde blos aan mijn wangen.

De producten blijven ontzettend goed zitten. Aan het einde van de dag zitten de oogschaduws nog volledig op hun plek zonder intensiteit te hebben verloren. De blush wordt wel iets minder intens, maar dat is op zich helemaal niet erg.

Conclusie Kiko Mini Divas

Kiko Mini Divas

Of ik fan ben van deze producten uit de collectie? Jazeker! De kwaliteit is top, het formaat is superhandig voor op reis (en zo komt het misschien nog eens op, haha) en de kleuren die ik uitkoos vind ik prachtig. Het is zeker weten een leuke collectie én met fijne prijsjes. Naast deze producten vind je ook nog een mini bronzer, mini mascara & eyeliner, mini lipsticks en mini make-upremovers in de Kiko Mini Divas collectie. Superhandig! Bovendien heb je nu mazzel, want de producten zijn in de aanbieding.

Je vindt de Kiko Mini Divas collectie in de winkels en online. De oogschaduws kosten nu slechts € 3,45 en de blush € 5,55. Als je nog iets wil, wees er dan snel bij!

Wat vind jij van deze collectie?

liefs Joyce