kiko marsala

Well hello there. Soms heb je van die producten die je mooi op de foto zet voor een review, maar daarna vergeet de review te schrijven. En het was inmiddels ook alweer eventjes geleden dat ik een product van Kiko reviewde – kan écht niet hoor. Dus ik ging mijn mapje met foto’s van Kiko-producten doorspitten en kwam terecht bij de Smart Lipstick 926 Marsala. Tijd om deze even in het zonnetje te zetten!

Vormgeving Smart Lipstick 926 Marsala

Smart Lipstick 926 Marsala

De lipstick zit in het welbekende zwart-witte doosje. Ik blijf ze mooi vinden en stiekem bewaar ik ze ook altijd. Ik vind het wel iets chics hebben.

Smart Lipstick 926 Marsala

De huls waar de lipstick in zit is ook prachtig. Hij heeft een beetje een semi-matte finish en is verder langwerpig en simpel. Niet teveel poespas, maar gewoon een goede huls. De huls voelt stevig aan, terwijl de lipstick echt een klein prijsje heeft.

Kleur & Swatch Smart Lipstick 926 Marsala

Smart Lipstick 926 Marsala

De lipstick die ik al een tijdje geleden meenam – zeg maar gerust ergens in maart – is een Smart lipstick. Dit zegt Kiko over de Smart lipsticks:

Rijke en voedende lippenstift. Volle kleur en absoluut comfort.

Een volle, voedende textuur die makkelijk en goed wordt aangebracht en superzacht is. De lippenstift voelt heerlijk aan en heeft een zachte consistentie, waardoor hij prettig aan te brengen is en daarna een comfortabel gevoel geeft. Dankzij de grote druppelvormige punt wordt de kleur makkelijk aangebracht en blijft onmiddellijk goed op de lippen zitten, die nauwkeurig worden gedefinieerd. De intensiteit van de regelbare kleur geeft een goede controle over de finish en geeft onmiddellijk veel kleur af, die lang blijft zitten.

De lipstick is dus goed gepigmenteerd, voelt zacht en comfortabel aan, brengt makkelijk aan en hij moet langhoudend zijn. Een heleboel beloftes, maar we gaan zo eens even beleven of dat ook echt waar is.

Smart Lipstick 926 Marsala

Marsala is een prachtig wijnrode kleur, met een duidelijke roze ondertoon. Leuk om te weten is dat de naam ‘Marsala’ komt van een Italiaanse wijn. Dat maakt de naam zo toepasselijk! Normaal val ik niet zo op rode kleurtjes, maar doordat deze een mooie roze ondertoon heeft, waagde ik de gok.

Smart Lipstick 926 Marsala

Hier nog een close-upje. Er lijkt een soort shimmer in te zitten, maar daar is op de swatch en lippen helemaal niks van te zien. Gelukkig maar, want ik vind glans mooi, maar glitters zijn niet zo mijn ding.

Smart Lipstick 926 Marsala

Tadaaa, le swatch. De Smart Lipstick is ontzettend romig en dekt goed. De kleur is absoluut niet zo rood als ik had verwacht en daar ben ik blij om. Marsala is wel een hele mooie kleur voor elke dag, dat zie ik al meteen. Aah, ik ben zó benieuwd hoe hij op mijn lippen staat.

CSC_0308DSC_0312

En hier zie je de Smart Lipstick 926 Marsala op mijn lippen. Hij dekt goed, maar laat wel een flinke glans achter. Zelf vind ik dat altijd wel heel erg mooi, dus dat vind ik absoluut geen afknapper. Gepigmenteerd is de lipstick zeker en hij glijdt als boter over mijn lippen. Dat zijn weer een paar waargemaakte beloftes! Je ziet duidelijk dat ik lipstick op heb, maar hij is zeker weten draagbaar. Wat een plaatje.

En dan nu de houdbaarheid: die is ook helemaal prima. De lipstick blijft zo’n 2 uurtjes op z’n plek, maar na een hapje of drankje moet je hem wel even bijwerken. Dat komt natuurlijk door de glans, maar je betaalt zo’n klein prijsje voor de lipstick, dus het is absoluut geen probleem.

Conclusie Smart Lipstick 926 Marsala

Smart Lipstick 926 Marsala

Wieeeh, wat een mooie toevoeging aan m’n stash. De lipstick is romig, gepigmenteerd en blijft goed zitten. Daarbij vind ik de kleur heel erg mooi (voor elke dag). Weer eens iets anders dan alle roze- en nudetinten in mijn stash, maar absoluut geen misser.

De Kiko Smart Lipsticks zijn online en in de winkels verkrijgbaar voor € 3,90. Mooi prijsje toch?

Heb jij al eens een Smart Lipstick geprobeerd?

liefs Joyce