Hii. Laatst deed ik een rondje door al mijn mapjes met foto’s op mijn laptop en toen kwam ik nog prachtige foto’s tegen van een lipstick van Kiko die ik nooit meer heb gereviewd. Gelukkig zit hij nog steeds in het assortiment, dus daarom vertel ik jullie graag nog wat meer over deze Kiko Velvet Passion Matte Lipstick in de kleur 316 Vintage Rose. Kijk je mee?

Vormgeving Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Het doosje waar de lipstick in zit is vrij simpel, maar ziet er wel classy uit. Hij is zwart met witte teksten en alle benodigde informatie staat erop. Of nou ja, bijna alles, want de naam van de lipstick zelf staat er niet bij. Die heb ik op de site opgezocht.

Kiko Velvet Passion Matte Lipstick Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

De huls van de Kiko Velvet Passion Matte Lipstick zelf is semimat. Dat vind ik wel een leuk idee, omdat de lipstick dus matte is. De dop is grijs en de onderkant een soort koper-goudmix. De dop is magnetisch en de verpakking voelt ontzettend stevig aan. Top! Bovendien ziet hij er heel erg netjes uit, waardoor je niet zou verwachten dat het om een budgetmerk gaat.

Inhoud Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Vintage Rose is een roze lipstick met een matte finish (dûh – dat heb ik hierboven al vaker gezegd). Hoewel je bij de naam Vintage Rose eerder denkt aan een oudroze kleur, is deze toch wat ‘feller’ roze. Toch ziet hij er nog heel erg draagbaar en voor elke dag uit.

Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Dit zegt Kiko over de Velvet Passion Matte Lipsticks:

“De crèmige en supersmeuïge textuur geeft de lippen een intens mat effect. De lippenstift voelt heerlijk aan, waardoor hij prettig aan te brengen is en daarna een comfortabel gevoel geeft. Het product wordt superglad opgebracht, met een onmiddellijke kleurafgifte. De lippenstift blijft lang zitten.”

De lipstick is dus creamy, langhoudend en goed gepigmenteerd. Bovendien moet hij comfortabel op de lippen zitten. Laten we snel kijken!

Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Hier zien jullie de swatch van Vintage Rose. Ik heb hier twee laagjes aangebracht van de lipstick. Het is een zachte, roze kleur. Hij is niet meteen dekkend, maar dat kun je goed opbouwen. Bovendien voelt hij heel zacht aan en glijdt hij als boter over mijn hand. Hier lijkt de lipstick alleen niet volledig mat, maar eerder satin. Ik ben benieuwd hoe dat op de lippen is.

Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Niet de meest geweldige foto, maar hier draag ik de Kiko Velvet Passion Matte Lipstick. Zoals je ziet is hij op de lippen dekkend, maar niet volledig mat. Hij is een beetje satin, maar in het dragen wordt hij al snel mat. Wel benadrukt de lipstick wat velletjes op de lippen, dus scrubben is een must. De kleur van Vintage Rose vind ik heel erg mooi en lekker draagbaar. De lipstick is comfortabel en droogt de lippen niet uit. Ook blijft hij drie uurtjes mooi zitten en daarna slijt hij geleidelijk. Voor een budget lipstick, helemaal top!

Conclusie Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

Ik kan concluderen dat ik dit een mooie en fijne lipstick vind. Hij is comfortabel, gepigmenteerd en I love de kleur. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik hem de laatste tijd helemaal vergeten was. Daar gaat weer snel verandering in komen!

De Kiko Velvet Passion Matte Lipsticks zijn verkrijgbaar voor slechts € 6,95 online en in de winkels. Dat is een hele verandering, want ze zijn ooit begonnen op € 10,90. Deze prijs is veel beter!

Heb jij al eens een lipstick van Kiko geprobeerd?

liefs Joyce