Warm Grey

Hello hello. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe LOTD. Zonder er ook maar bij na te denken, begon ik deze ooglook te maken. Uiteindelijk was ik zo tevreden met het resultaat, dat ik hem meteen op de foto zette. Een nude lippie erbij en een egale basis and I’m ready to go! Benieuwd hoe ik deze Warm Grey look heb gemaakt? Kijk dan snel verder naar deze LOTD!

LOTD Warm Grey || De producten

DSC_0242 Warm Grey

Dit zijn alle producten die ik gebruikte voor deze look. Ik maakte een afwisseling tussen budget en high-end producten. Merken als Rimmel, Kiko en Freedom komen in deze look voorbij, maar ook MAC laat zich zien. Ik wissel vaak tussen budget en high-end in looks en dat vind ik juist heel erg leuk. Laten we snel het resultaat gaan bekijken!

LOTD Warm Grey || Het resultaat!

Warm Grey

Voor de ogen gebruikte ik een aantal oogschaduws uit mijn zelf-samengestelde palette. De twee bruine kleurtjes (met het hartje) blendde ik in de crease en onder mijn oog. De losse oogschaduw van Freedom ging over het hele ooglid. Ik had overigens daarvoor de Kiko Eye Primer én de NYX Jumbo Eyepencil in Milk gebruikt als basis voor de oogschaduw. Voor wat meer diepte in de buitenste ooghoek, bracht ik de donkerblauwe, shimmery kleur aan. Ik maakte het af met een winged eyeliner (gemaakt met de Kiko Eyeliner Pen en Kiko Precision Eyeliner). Laagje Kiko Extra Sculpt en Rimmel Volume Colourist mascara erbij et voilà: de ooglook is klaar. Mijn wenkbrauwen tekende ik een klein beetje bij met de Rimmel Eyebrow Pencil.

Warm Grey

Als egale basis bracht ik de Maxfactor Lasting Perfection Foundation aan en ik gebruikte de Catrice Liquid Camouflage High Coverage concealer onder mijn ogen. Ik poederde het geheel af met de Essence All About Matte poeder (waar een flinke pan in zit!).

Warm Grey

Mijn gezicht maakte ik af met het contouringkitje van Catrice, waarvan ik alleen de bronzer gebruikte. Daarna een laagje van een Hema Satin Blush Powder erbij. Voor een glow pakte ik mijn  geliefde MAC Soft & Gentle. En om de look helemaal af te maken, bracht ik een dun laagje van de MAC Huggable Lipcolour in Touché aan, een prachtige nudetint. En toen was de look af! En ook nog ontzettend draagbaar ook.

Het kostte helemaal niet veel moeite om deze look te maken, dus ik weet zeker dat jij het ook kunt! Pak ook zeker de producten die jij zelf fijn vindt in gebruik. Maak je een look na, laat het dan zeker weten! Ik ben ontzettend benieuwd hoe jullie het aanpakken.

Zou jij deze look dragen?

liefs Joyce