Hii. Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik ging winkelen met Daphne en Brittany in Eindhoven, maar er wacht nog steeds een product op een review. Ik heb het namelijk over mijn allereerste blush van MAC: MAC Desert Rose Powder Blush. Brittany kocht deze blush en ik vond hem er zo mooi uitzien, dat ik heb ook meteen wist te scoren. Vandaag de uitgebreide review!

Vormgeving MAC Desert Rose

MAC Desert Rose

De verpakkingen van MAC kent denk ik iedereen wel. Het doosje is zwart met alle nodige informatie erop in witte letters. Leuk detail is het grote kijkgat, waardoor je de blush kunt bekijken. Omdat het logo op de verpakking van de blush zelf staat, is dat ook meteen het logo van de gehele verpakking. Ik vind het leuk!

MAC Desert Rose

Ik ging voor de Powder Blush in Desert Rose. Dit staat ook nog duidelijk op de bovenkant van het doosje aangegeven, handig!

MAC Desert Rose

De verpakking van de blush zelf is simpel, maar classy. Hij is van stevig, matte zwart materiaal en door de transparante deksel kun je duidelijk zien welke blush je te pakken hebt. Het staat eventueel ook nog op de achterkant, mocht je meerdere blushes van MAC in je bezit hebben. Ik vind het een prachtige verpakking.

Inhoud MAC Desert Rose

MAC Desert Rose

MAC Desert Rose is, zoals ik al zei, een Powder Blush. Dat betekent dat het een poederproduct is. Daarbij is Desert Rose een matte blush, wat ik ook nog eens heel erg mooi eraan vind. MAC noemt het een product voor zowel de wangen als het gezicht, maar ik zou het zelf niet zo snel over mijn hele gezicht aanbrengen, haha.

MAC Desert Rose

Desert Rose is, zoals de naam al een beetje omschrijft, een dusty roze kleur. Ergens heeft hij ook heel wat weg van een oudroze kleur. Ik ben dol op dit soort kleurtjes op mijn wangetjes, omdat het er vaak uitziet als een natuurlijk blosje. Laten we snel de swatch bekijken!

MAC Desert Rose

Allereerst: WOW, wat een pigment. Ik ben maar heel lichtjes met mijn vinger in de blush gegaan en de kleur spat ervan af. Zoals je kunt zien is de blush vollledig mat en heel mooi oudroze. Ik kan niet wachten om hem op mijn gezicht te poederen!

MAC Desert Rose

Hier zien jullie MAC Desert Rose op mijn wangen. Wat een intense blush. Ik dipte mijn kwast maar lichtjes in de poeder en nog was het teveel. Je moet daar dus heel erg mee oppassen. Ook vond ik dat er de eerste paar keer best veel poeder loskwam, maar na vaker gebruik was dat al minder geworden. Maar: Desert Rose vind ik prachtig! De kleur past heel mooi bij mijn huidskleur – al zeg ik het zelf – en is gelukkig ook goed te blenden. Bovendien blijft hij de hele dag perfect op zijn plekje. Ik heb hem al met heel veel plezier gedragen.

Conclusie MAC Desert Rose

MAC Desert Rose

Voor als het nog niet duidelijk was: ik ben gek op MAC Desert Rose. Ik vind de kleur prachtig, de kwaliteit is goed en ik krijg er echt een gezond en natuurlijk blosje van op mijn wangen. Je krijgt echt waar voor je geld, dus ik raad hem je zeker aan. Ik wil wel meer van dit soort blushes!

MAC Powder Blushes zijn o.a. verkrijgbaar bij MAC counters in Douglas en Bijenkorf, MAC filialen en online voor € 23,50.

Heb jij een blush van MAC?

liefs Joyce