MUA Hall of Fame eyeshadow palette

Hello hello. Vandaag is het weer tijd voor een oude en vertrouwde review. Er zijn van die producten waar ik een zwak voor heb. Een van die veeeeeeeeeeeeele dingen: oogschaduwpaletten. Op mijn ogen zal je (bijna) elke dag een ooglook treffen, want ik vind het ontzettend leuk om te experimenteren. Toen ik tegen het MUA Hall of Fame eyeshadow palette aanliep, moest ik hem wel meenemen. Een palette vol met de populairste kleuren van Makeup Academy? We gaan snel kijken of het waar is!

Verpakking MUA Hall of Fame Eyeshadow Palette

MUA Hall of Fame eyeshadow palette

De verpakkingen van de MUA paletten vind ik nooit heel speciaal. Ze zijn stevig en je kunt duidelijk aan de bovenkant zien welke je te pakken hebt. Maar verder is het gewoon een simpele verpakking. Op de achterkant van het palette vind je nog extra informatie met onder andere namen en ingrediënten van de oogschaduws. Handig detail!

Kleuren & Swatches MUA Hall of Fame Eyeshadow Palette

MUA Hall of Fame eyeshadow palette

Het MUA Hall of Fame eyeshadow palette bevat dus de twaalf populairste kleuren vanuit andere palettes. Ik ben ontzettend fan van de paletten van MUA, maar nog niet alle kleuren had ik in mijn bezit. En als ze populair zijn, dan moeten ze goed zijn toch? Dat wilde ik maar al te graag testen. Het palette bevat een mix van matte, shimmery en glitterige oogschaduws.

MUA Hall of Fame eyeshadow palette

Het palette bevat een mix van bruintinten, goudtinten en blauwtinten. Een hele mooie combinatie en ook ontzettend makkelijk te combineren. Een dagelijkse look? Easypeasy. Een opvallendere look? Kan ook! De mogelijkheden zijn eindeloos, al moet ik zeggen dat er wel veel bruintinten in zitten. Gelukkig zijn ze allemaal net een beetje anders, waardoor ze niet teveel op elkaar lijken.

MUA Hall of Fame eyeshadow palette

Swatches bovenste rij. Van links naar rechts:

 • Rose Ash – een shimmery champagnekleurige oogschaduw
 • Bare – een matte, huidskleurige oogschaduw
 • Lion – een gouden, metallic oogschaduw
 • Reveal – een koele, champagne-achtige oogschaduw
 • Tectonite – een bruine oogschaduw met satin finish
 • Hydra – een felle, blauwe oogschaduw met shimmer

De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en voelen zacht aan. Bare lijkt niet zo goed, maar die ligt erg dicht bij mijn eigen huidskleur. Alleen Reveal moet een beetje worden opgebouwd. Uit deze rij is Hydra mijn favoriet!

MUA Hall of Fame eyeshadow palette

Swatches van de onderste rij. Van links naar rechts:

 • Shy – een highlighter met een satin finish
 • Catacomb – een champagnekleurige oogschaduw met veel shimmers
 • China – een matte, taupe/bruine oogschaduw
 • Hustle – een glanzende, donkerbruine oogschaduw
 • Cool Grey – een grijsblauwe oogschaduw met shimmers
 • Titan – een zwarte oogschaduw met blauw/zilveren glitters

Ook deze rij met oogschaduws is goed gepigmenteerd. Wel zijn Catacomb en Titan een beetje poederig. Goed aftikken van de kwast is een must. China is een mooie kleur voor in de arcadeboog en is goed gepigmenteerd! Mijn favoriet uit deze rij is Hustle.

DSC_0238 MUA Hall of Fame eyeshadow palette

Dit is de eerste look die ik maakte met het palette. Deze konden jullie ook al zien in mijn First Impression Video van een tijdje terug. De oogschaduws brengen goed en makkelijk aan, al worden ze wel intenser als je ze aanbrengt met je vinger op het bewegend ooglid. Maar dat vind ik bij heel veel oogschaduws, dus dat zie ik niet als een minpunt. De kleuren blenden mooi zonder te vervagen. Ik gebruikte voor deze look de volgende kleuren:

Hydra op het bewegend ooglid – Cool Grey in de buitenste ooghoek – China in de arcadeboog – Shy in de binnenste ooghoek

Ik maakte de look af met mijn nieuwe eyeliner van Kiko en de Forbidden Volume Mascara & Top Coat van Essence, waar jullie binnenkort nog reviews van kunnen verwachten.

Conclusie MUA Hall of Fame Eyeshadow Palette

MUA Hall of Fame eyeshadow palette

Al met al ben ik weer ontzettend tevreden over een palette van MUA. Maar dat moet ook haast wel als hij de 12 populairste kleuren bevat. Een mooie – derde toevoeging – aan mijn collectie voor veel afwisselende looks. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, brengen goed aan en blenden ook mooi. Daarbij blijven ze de hele dag perfect op hun plekje zitten. Wiehoe!

Makeup Academy is verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvatfilialen en online. Daar kost het palette  € 5,99.

Heb jij nog een MUA aanrader?

liefs Joyce