Hii. Ik ben in een korte tijd echt dol geworden op highlighters en probeer ze het liefst allemaal. Toen ik het persbericht van de MUA The Art of Illumination-collectie in mijn mailbox zag verschijnen, werd ik maar al te nieuwsgierig. Een vaste highlighter die je moet draaien om losse poeder te krijgen? Dat klinkt interessant. Vandaag vertel ik je er meer over!

Vormgeving MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

De highlighter waar ik het in de intro over had, is de MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold – wat een mond vol. Gold staat dan voor de kleur van de highlighter. De verpakking ziet er op het eerste gezicht heel erg mooi uit. De naam en de gouden details op de verpakking passen helemaal bij het highlighter-idee.

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

Toch vind ik de verpakking vrij groot en grof, omdat hij heel ‘hoog’ is. Daardoor zou ik hem niet zo snel meenemen op reis. Bovendien zit de deksel er niet gedraaid, maar gedrukt op (als jullie me begrijpen). Hierdoor ben ik bang dat hij eraf gaat en dan zit je met losse poeder in je make-uptas. Niet handig, maar verder voelt de verpakking wel stevig aan.

Inhoud MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

De binnenkant van de highlighter is heel bijzonder. Je zou namelijk verwachten dat je een poeder tegenkomt, maar eigenlijk zie je een soort schaaf. De binnenkant is voorzien van drie spleetjes die elk dienen als schaaf en als je de verpakking draait komt er poeder los. Apart idee, maar het maakt me wel nieuwsgierig.

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

Dit is het idee wat je krijgt bij het schaven van de highlighter. Er komt vrij veel poeder los uit alledrie de openingen en daardoor heb je al snel ‘te veel’. Natuurlijk mag dat soms best met een highlighter, maar toch is het niet handig. Bovendien krijg je met je kwast niet alles te pakken, waardoor er losse poeder in de deksel rond blijft zwerven.

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

Op deze foto zie je ook meteen dat je voorzichtig moet zijn met het aanbrengen, omdat je veel fall out kan krijgen met zo’n losse poeder. Je wilt natuurlijk niet de highlighter over je hele gezicht hebben zitten. Wel vind ik de kleur er mooi en warm uitzien en geeft hij een mooie glans. Dus niet een en al negativiteit hier hoor!

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

Op het gezicht aangebracht vind ik de highlighter prachtig! Je kunt hem goed opbouwen, al moet je niet te enthousiast je kwast in de verpakking dippen, want dan zit de highlighter overal. De glans die ervan af komt is mooi en warm en past heel mooi bij mijn huidskleur (al zeg ik het zelf). Al moet ik zeggen dat deze ooglook wat koeler is, waardoor hij iets minder goed past. Je kunt hem beter combineren met warmere tinten.

Conclusie MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold

De verpakking vind ik maar onhandig en had ik liever kleiner en anders gezien. Wel vind ik de highlighter zelf heel erg mooi, maar het was zoveel makkelijker geweest als dit gewoon een ‘vaste’ poeder was geweest. Nu gaat er helaas best wat product verloren door het schaven. Maar: de glans blijft mooi.

De MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder Gold is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvatfilialen voor € 7,49.

Wat vind jij van deze highlighter?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. 
Dit verandert echter niets aan mijn mening.