Hii. Het is inmiddels alweer ruim drie maanden geleden dat ik met Jorn in Londen was, maar de reviews van de producten die ik daar kocht willen nog niet helemaal opschieten. Vandaag is het daarom eindelijk de beurt aan NARS Albatross: een witgouden highlighter die ik zonder nadenken meenam! Ik vertel je graag wat ik ervan vind.

Vormgeving NARS Albatross

Nars Albatross

Over de vormgeving van NARS valt vrij weinig te zeggen. Alleen dat het er prachtig uitziet. Het doosje waarin NARS Albatross zit is zwart met het witte logo erop en informatie over het product. Ik vind het een hele chique verpakking en je ziet ook wel dat het een high-endproduct is.

Nars Albatross

Zodra je het kartonnen doosje openmaakt, vind je de highlighter superdik verpakt in nog meer karton. Fijn, want zo kan het product haast niet beschadigen! De verpakking van Albatross zelf vind ik ook erg mooi en chic ogen. Daarbij is hij superclean en voelt hij stevig aan.

Inhoud NARS Albatross

Nars Albatross

Wanneer je de verpakking openmaakt, ontdek je eerst een spiegeltje en een plasticje. Op het plasticje staat nog NARS geschreven, maar de poeder zelf is verder helemaal clean. Door het plastic is de highlighter overigens ook nog extra beschermd én wordt het spiegeltje minder snel vies.

NARS Albatross

NARS Albatross lijkt op het eerste gezicht een simpele, witte poeder. Schijn bedriegt, want vanuit een andere hoek is Albatross een warme, gouden highlighter. Ik ben heel benieuwd hoe hij op mijn bleke huidje gaat zijn.

NARS Albatross

Eenmaal geswatcht zie je dat Albatross niet meteen een hele intense highlighter is. Je kunt hem goed opbouwen, waardoor je meer of minder glans kunt krijgen. Hier zie je wel al beter de gouden ondertoon van Albatross, maar ook nog gedeeltelijk de witte kleur van de poeder zelf.

NARS Albatross

Hier zie je NARS Albatross op mijn jukbeenderen. Hij is ontzettend warm van kleur, maar gelukkig niet te donker. Dat lijkt echter op deze foto wel zo, maar ik heb veel aangebracht zodat de gouden glans goed zichtbaar werd. Ik vind hem ontzettend mooi! De ene keer breng ik hem subtieler aan en de andere keer wat opvallender. Love it.

Conclusie NARS Albatross

NARS Albatross

NARS Albatross is één van mijn favoriete highlighters geworden en zeker met een warme ooglook erbij, vind ik hem prachtig. Hoewel het een beetje een impulsaankoop was, ben ik er heel erg blij mee. Hij is elke euro (of eigenlijk Engelse pond) waard geweest.

NARS is helaas niet makkelijk in Nederland te krijgen, maar mocht je bij een counter komen in het buitenland, dan is het zeker een aanrader. NARS Albatross kost dan € 31,95. Zelf heb ik er £ 23 voor betaald bij Selfridges in Londen. Omgerekend was dat zo’n € 29, ietsje goedkoper dus.

Wat vind jij van NARS Albatross?

liefs Joyce