P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

Hello. Tijdens mijn tripje naar Duitsland waarbij ik een bezoekje bracht aan de DM, besloot ik wat producten van P2 mee te nemen. Als oogschaduw junkie moest ik daarom wel één van de ontzettend betaalbare oogschaduwpaletjes meenemen. Ik ging voor het P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette in de kleur 030 Warm Nude. Hoe bevalt het palette? Dat lees je hieronder!

Vormgeving P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

De vormgeving van de verpakking doet me denken aan Essence en Catrice. Simpel, maar van stevig transparant plastic. Het logo en de naam staan erop gedrukt en op de achterkant staat wat meer informatie. Niet heel speciaal, maar een duur palette is het dan ook niet. Ik neem het voor lief 🙂

Inhoud P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

De naam van dit palette zegt het al: shades of nude & warm nude. Er zitten dus warme nudetinten in dit palette. Dat is ook wel duidelijk te zien als je het palette opent. Er zitten vier verschillende kleuren in, van licht naar donker. Op het eerste gezicht vond ik deze kleuren er heel mooi uitzien.

P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

Hierbij de swatches van de oogschaduws. Van elke kleur heb ik twee veegjes gemaakt, om de kleur op te bouwen. Ik merkte meteen dat ze ontzettend zacht zijn en daardoor best wel poederig. Het pigment wat ervan afkomt is wel prima. De tweede en laatste kleur (v.l.n.r.) zijn matte en de anderen shimmery. Ik ben benieuwd hoe ze op het oog zijn.

P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

Hoe ik de kleuren aanbracht:

  • De lichtbruine kleur in de crease
  • De donkerbruine in de buitenste ooghoek
  • De matte lichte kleur op het bewegend ooglid
  • De gouden kleur op het binnenste gedeelte van mijn ooglid

P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

 Eenmaal op het oog, vallen de kleuren eigenlijk een beetje weg. Ze zijn zo poederig als je met je kwast erdoorheen gaat, dat de helft van het pigment wegvalt met het aftikken. Jammer, want daardoor ben je superlang bezig om een mooie ooglook te maken. Want na uren blenden, aanbrengen, blenden en aanbrengen heb je uiteindelijk een warme, draagbare look over. Maar het duurt me gewoon te lang. Hierdoor heb ik het palette er nog niet supervaak bij gepakt.

Conclusie P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette

Het palette ziet er mooi uit en de swatches zagen er goed uit, maar op het oog werkt het gewoon wat lastiger. Om een zichtbare look te maken moet je gewoon een beetje geduld hebben (en dat heb ik niet, dus ja).

Het P2 Shades of Nude Eye Shadow Palette is verkrijgbaar bij DM in Duitsland, in meerdere kleurencombinaties voor € 3,95. Op zich niet duur, maar ik heb wel eens beter gezien voor dat geld.

Zou jij zo’n palette meenemen?

liefs Joyce