Hooi. Meestal probeer maar zelden een nieuwe mascara. Als eentje me bevalt, blijf ik hem vaak opnieuw kopen. Maar het Rimmel Event een heuuuule tijd terug stond volledig in het teken van de nieuwe Rimmel Volume Shake Mascara en in de goodiebag zat deze dan ook verstopt. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

Vormgeving Rimmel Volume Shake Mascara

Rimmel Volume Shake Mascara

De verpakking van de Rimmel Volume Shake Mascara is heel bijzonder: hij is zo vormgegeven dat hij lijkt op een cocktailshaker. Stiekem is hij dat ook een beetje, want door de mascara te schudden kun je klontjes en uitdrogen voorkomen. Tenminste: dat is wat de mascara belooft naast veel volume. Wat me overigens meteen opviel, is hoe zwaar de mascara is. Ik heb nog nooit zo’n zware mascaraverpakking gehad, maar dat komt natuurlijk door de shaker.

Rimmel Volume Shake Mascara

De combinatie van de kleuren vind ik op zich wel grappig. Het past goed bij elkaar, het donkergroene met het metallic lichtgroene. Toch is het niet mijn favoriete combinatie qua kleuren, ghehe. Wel staat alle benodigde informatie op de verpakking, zoals de naam en het logo en de ingrediënten.

Inhoud Rimmel Volume Shake Mascara

Rimmel Volume Shake Mascara

De mascara zelf is zwart. Het borsteltje is niet te groot en niet te klein en bevat kleine ‘haren’. Zelf vind ik dat altijd wel fijn werken, dus ik ben benieuwd of deze ook gaat bevallen.

Resultaat Rimmel Volume Shake Mascara

Rimmel Volume Shake Mascara

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara. Van zichzelf zijn ze al vrij zwart, lang en een klein beetje gekruld. Toch houd ik altijd wel van nog meer volume, krul en lengte.

Rimmel Volume Shake Mascara

Hier heb ik twee laagjes van de Rimmel Volume Shake Mascara gebruikt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het effect wat vind tegenvallen. Mijn wimpers zijn zwarter en wat gekrulder, maar ik vind niet dat ze meer volume hebben gekregen. Ook voelt de mascara heel nat aan, maar dat komt mede door het schudden. Een tip is dan ook om het schudden pas toe te passen als de mascara begint uit te drogen en niet als hij nog helemaal goed is. Toch bleef ik het effect ‘mwa’ vinden elke keer als ik de mascara gebruikte. Bovendien is de mascara niet waterproof en persoonlijk vind ik dat prettiger, maar op zich als het niet regent is de houdbaarheid prima.

Conclusie Rimmel Volume Shake Mascara

Rimmel Volume Shake Mascara

Mijn conlusie: ik ben niet weg van deze mascara. Het idee van het klontjes en uitdrogen tegenaan vind ik super, maar voor mijn wimpers doet de mascara gewoon te weinig. Heel erg jammer, want ik was juist zo enthousiast in het begin. Maar helaas!

De Rimmel Volume Shake Mascara is te koop bij verschillende drogisterijen en op bol.com.

Heb jij deze mascara geprobeerd?

liefs Joyce

PS Dit product heb ik ontvangen.