Hooooi. Afgelopen week ontving ik een ontzettend leuk pakketje. Van het merk Eyes Lips Face (oftewel E.L.F.) mocht ik een aantal items uitzoeken om te reviewen! Natuurlijk scrolde ik de hele website door, keek ik bij anderen wat ze mooi vonden en uiteindelijk koos ik vier items. Ik doe niet zo heel vaak unboxings, dus het leek me leuk om dat deze keer wel te doen. Benieuwd welke items ik uitkoos? Kijk snel verder!

dsc_0564

De items werden geleverd in een simpel doosje, waarvan ik lekker alle informatie geblurd heb.

unboxing e.l.f.

Toen ik het doosje openmaakte ontdekte ik allereerst een briefje met korte tekst. Voor de foto’s heb ik die alvast weggehaald. Daaronder lagen de items die ik had uitgekozen. Ze lagen er op een logische manier in, waardoor ze niet al teveel konden schuiven (dat is hier natuurlijk compleet foetsie). Ook zat er nog een gezellig roze vloeipapiertje in.

unboxing e.l.f.

In eerste instantie zou ik drie items uitzoeken, maar ik kon niet kiezen tussen twee oogschaduwpaletten. Ik mailde dat naar het meisje van E.L.F. en toen heeft ze ze allebei in het pakketje gedaan als verrassing! Superlief. Ik ontving dus twee oogschaduwpaletten, een highlighter een bronzer-blushduo.

unboxing e.l.f.

Ik koos onder andere voor het Need it Nude Eyeshadow Palette. Deze is vrij nieuw in de collectie en ik ben er ontzettend benieuwd naar. 10 oogschaduws voor een klein prijsje? We gaan snel proberen of het wat is!

unboxing e.l.f.

Het andere oogschaduwpalette is het Prism Eyeshadow palette. Ik ging voor de kleur Naked, die overigens soms ook Nude wordt genoemd. Hierin zitten zes shimmery kleurtjes en ik heb er al heel wat goede dingen over gelezen. Over dit palette twijfelde ik of ik hem wel mocht kiezen, omdat hij dus is afgeprijsd. Hij zat er dan ook als verrassing bij.

unboxing e.l.f.

Ook koos ik voor de Baked Highlighter in Moonlight Pearls. Ik hoor zoveel ontzettend goede dingen over deze highlighter en in veel video’s van Kathleenlights zie ik hem ook terugkomen. Ik moest hem daarom wel proberen!

unboxing e.l.f.

Als laatste koos ik voor dit bronzer-blushduo. Hierin zitten een subtiele blush en bronzer/contourpoeder. Dit is de kleur St. Lucia en ik hoop dat deze goed bij mijn witte bleekscheethoofd gaat passen.

unboxing e.l.f.

Dat waren alle items die ik heb uitgezocht bij E.L.F. Binnenkort kunnen jullie dus flink wat reviews verwachten! Welke wil jij als eerste zien?

Heb jij al eens iets van E.L.F. geprobeerd?

liefs Joyce

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.