De lentecollecties vliegen je om de oren en felle kleurtjes vind je in vrijwel elke collectie terug. Toen ik het persbericht van de Yves Rocher Bloom Into Spring collectie in mijn mailbox kreeg, was ik meteen enthousiast. Mazzelaar als ik ben, kreeg ik een aantal producten opgestuurd! Vandaag laat ik ze je zien.

Yves Rocher Bloom Into Spring collectie

Yves Rocher Bloom Into Spring

De collectie bestaat onder andere uit nagellakken, lipglossen en oogpotloden. Zelf ontving ik drie lipglossjes en twee nagellakjes.

Yves Rocher Bloom Into Spring: Rouge Vertige Lipgloss

Yves Rocher Bloom Into Spring

7 ml – € 14,95

Helaas hebben deze producten geen namen, maar alleen nummertjes. De eerste Rouge Vertige lipgloss is nummer 09: een zachte roze tint voor de lente.

Yves Rocher Bloom Into Spring

De tweede Rouge Vertige lipgloss is nummer 14. 14 is een frisse rode tint die goed bij de lente past.

Yves Rocher Bloom Into Spring

De laatste kleur die ik ontving, vind ik op het eerste gezicht niet echt een voorjaarskleurtje. Ik vind de paarse kleur met rode ondertoon wat meer voor het najaar. Dit is nummer 08.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Hier heb ik de kleuren (lekker onhandig) op een andere volgorde gezet. Je ziet hier 09, 08 en dan 14. De lipglossjes hebben een glanzende finish (dûh) en een lichte kleur. Ze zijn alleen niet superdekkend en dat vind ik best jammer. Ik ben benieuwd hoe het op mijn lippen uitpakt.

Yves Rocher Bloom Into Spring

09 – 14 – 08

Op mijn lippen zie je een heel klein beetje kleur terug, maar egaal dekkend zijn ze absoluut niet. Je ziet zelfs meer dekking in de fijne lijntjes dan op de egale stukken, omdat het daarin ophoopt. Bovendien ben ik geen fan van lipglossjes en de ontzettend glanzende finish. Als ik dan een groot pluspunt mag noemen: ze plakken niet, maar voelen ontzettend zacht en verzorgend aan. Maar helaas voel je ze heel erg glijden en blijven ze daardoor ook niet goed zitten. Nee, dit is het niet voor mij.

Yves Rocher Bloom Into Spring: nagellakken

Yves Rocher Bloom Into Spring

5 ml – € 5,90

Ook ontving ik twee nagellakjes uit de lentecollectie. De eerste kleur die ik ontving, is de kleur Rose Nymphéa: een felle, roze kleur. Ik vind hem er in het flesje heel erg mooi uitzien!

Yves Rocher Bloom Into Spring

De andere kleur is Turquoise Agave: een frisse blauwe tint. Beiden kleurtjes vind ik erg mooi voor het voorjaar!

Yves Rocher Bloom Into Spring

De kwasten van de nagellakjes zijn kort, breed en rond afgesneden. Top! Hierdoor kun je makkelijk en snel je nagels voorzien van een kleurtje. De substantie van de nagellakken is iets dikker dan bijvoorbeeld nagellakken van Essie, maar niet vervelend ‘dik’.

Yves Rocher Bloom Into Spring Yves Rocher Bloom Into Spring

Hier zien jullie de nagellakjes op mijn nagels: ik draag twee laagjes. De kwastjes lakken superfijn en netjes en de nagellak droogt snel. Ook dekken de nagellakken allebei in twee dunne laagjes perfect. Het zijn ontzettend mooie en frisse kleuren voor de lente! Ze bleven zo’n drie dagen zitten.

Yves Rocher Bloom Into Spring

De lipglossen zijn echt niet voor mij gemaakt, maar de nagellakken vind ik erg mooi!

De Yves Rocher Bloom Into Spring collectie is momenteel verkrijgbaar in de winkels en op de website van Yves Rocher.

Wat vind jij van de collectie?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit verandert echter niets aan mijn mening.