chokers

Chokerkettingen, of beter gezegd chokers, zijn weer terug van weggeweest. In veel winkels kun je verschillende soorten chokers vinden en ook in allerlei kleuren, maten, met of zonder hangertje. Bedenk het en je kunt het vast ergens vinden. Maar wat vind ik van deze trend. Zijn chokers hot or not? In samenwerking met Chokerketting.nl probeerde ik er twee. Kijk je mee?

DSC_0002

Bij Chokerketting.nl mocht ik twee chokers uitkiezen. In eerste instantie twijfelde ik of het wel wat voor mij zou zijn, maar dat wist ik pas zeker als ik deze samenwerking aan zou gaan. Dus ik besloot het te proberen. Ik koos er twee en de volgende dag had ik ze al in huis. Supersnel! Daar houd ik wel van, haha.

DSC_0004

Ik koos een choker met een zilverkleurig muntje en eentje met een goudkleurig driehoekje met marble print. Beiden is het geen (verguld) zilver, wat ik stiekem wel jammer vind, maar je betaalt  dan ook niet veel voor de chokers. Het kettinkje waar het hangertje aan zit, is van nep suède. Ik vind dat een heel erg leuk effect geven aan de choker. Daarbij is het kettinkje niet te dik.

DSC_0011

Hier heb ik de choker met het muntje om. Ik moet zeggen dat ik het best een grappig gezicht vind zo, maar ik moet echt ontzettend wennen. De maat is overigens verstelbaar, dus ik zou hem nog losser of strakker kunnen doen, maar dit is wel een mooie ‘hoogte’. Het is een hele subtiele choker, waardoor hij wat draagbaarder wordt. Daarbij is hij makkelijk te combineren. Ja, ik vind deze leuk!

chokers

Hier draag ik de choker met het driehoekje. Ik vind het idee van deze heel erg leuk, maar ik vind het stiekem jammer dat hij alleen met een goudkleurig driehoekje te krijgen is. Ik draag nu eenmaal geen goud, dus het past niet zo bij me. Maar het marmeren patroontje erin vind ik wel supertof en deze is ook weer lekker subtiel. Misschien moet ik hem voor de gein gewoon eens om doen. Tegenwoordig zijn goud, zilver en rosé heel goed met elkaar te combineren..

Ja, ik vind de chokertrend leuk. Misschien dan wel in deze subtiele versie, want groter en opvallender hoeft het voor mij niet. Mocht je nu niet zoveel geld willen uitgeven om deze trend ook te proberen: deze kettingen van Chokerketting.nl kosten slechts € 5,95. Maar ze hebben nog veel meer keuzes in verschillende prijsklassen. Zeker even een kijkje nemen dus!

Wat vind jij van chokers?

liefs Joyce

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.
Dit verandert echter niets aan mijn mening.