Hiii. Het is een onderdeel van mijn dagelijks leven, maar hier vertel ik er eigenlijk nooit over: lingerie. Vandaag gaan we daar verandering in brengen, want ik ga je mijn gloednieuwe lingeriesetje van Hunkemöller uit de collectie in samenwerking met Pamela Reif laten zien. Kijk je mee?

Pamela for HKM

img_2669

Hunkemöller gaat regelmatig samenwerkingen aan met influencers. Zo brachten ze vorig jaar al eens een lingeriecollectie uit in samenwerking met Anna Nooshin. Deze keer was het de Duitse fashionblogger Pamela Reif die een prachtige collectie mocht samenstellen. Ik kende Pamela nog niet voordat deze collectie uitkwam, maar sinds kort volg ik haar op Instagram. Ze ziet er echt gorgeous uit, net als haar lingeriecollectie.

img_2651

In haar collectie zitten ontzettend veel diverse items in allerlei uiteenlopende kleuren: bordeauxrood, blauw, grijs en dus ook zachtroze. Je kunt kiezen voor bralettes, bh’s, body’s en diverse soorten onderbroekjes. Er zit vrijwel voor iedereen iets in de collectie waar jij je goed in zult voelen. Zelf koos ik voor de Karina bh en brazilian.

img_2665 img_2666

De Karina bh heeft ontzettend veel details, maar ze komen allemaal goed tot hun recht en passen goed bij elkaar. Er zit kant verwerkt op de cups en op het ‘omvanggedeelte’. Leuk en sexy detail vind ik dat de bh iets langer is gemaakt: het is een longline bh. Het heeft iets speels en iets sexy’s, maar door de zachte roze kleur en kanten afwerking is het ook schattig. Daarnaast heeft de longline nog allerlei stukken velvet, zowel op de cups als op alle randjes, wat hem weer wat edgy maakt. Maar bij alles telt: de subtiele roze kleur maakt hem heel zoetjes. Ik nam deze in maat 75C. Die maat heb ik mij niet zo lang geleden laten adviseren, aangezien ik de keren daarvoor niet de juiste maat had (dus al jaren niet). Dus meteen een tipje van mij: laat je eens opmeten! Het opent echt je ogen.

img_2660 img_2667

Omdat ik niet zo’n fan ben van strings koos ik voor de Karina brazilian. Dit soort broekjes vind ik altijd het lekkerst zitten, maar staan ook gewoon heel mooi. Het gehele broekje is afgewerkt met twee soorten kant: bloemetjes aan de onder- en deel van de achterkant en ruitjes aan de bovenkant en op het andere deel van de achterkant. Op het randje aan de bovenkant komt het velvet stofje weer terug en deze is afgewerkt met een strikje. Hoewel het materiaal van kant is, voelt het ontzettend zacht aan en blijft de stof ook goed op zijn plek zitten tijdens het dragen. Hij is natuurlijk wel heel erg doorschijnend, maar dat maakt hem juist ook weer sexy en vrouwelijk.

“Sometimes you have to step out of your comfortzone”

dsc_0261 dsc_0251

Ik heb heel lang getwijfeld of ik deze foto’s wilde delen, maar ik doe het gewoon. Ik vind het nog steeds ontzettend eng en het is echt een grote stap buiten mijn comfortzone. Maar aan de andere kant: over een bikinifoto doe ik ook niet moeilijk, dus waarom zou ik dan moeilijk doen over een bh. In principe dragen alle vrouwen er eentje, dus het is hartstikke normaal. Het poseren voor de camera voelde wel wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk voelde het steeds ‘normaler’. Alsof ik het al jaren deed. Bovendien: de longline Karina bh zit gewoon hartstikke goed en is veel te mooi om niet te delen. Ik heb de bh nu al een aantal keren gedragen en het voelt helemaal niet gek om een langere bh te dragen; ik heb juist het idee dat het meer ondersteuning biedt. Ik vind hem prachtig! (PS Zien jullie die leuke bikinibandjes ook zitten, oepsie!)

dsc_0260

Ik ben echt helemaal weg van de Pamela Reif collectie van Hunkemöller, want ik heb ook de roze bralette in mijn bezit en die draag ik ook met veel liefde. Kiezen was zelfs heel erg moeilijk, want eigenlijk wilde ik alle items van de collectie aan mijn lingeriecollectie toevoegen. Ik heb de laatste tijd echt ontdekt wat mooie lingerie met je zelfvertrouwen kan doen. Ik voel me zoveel mooier en beter als ik mooie lingerie draag. Deze Karina bh en brazilian dragen ook bij aan dat gevoel. Echte toppers dus! Ik kan nu al niet meer wachten met wat voor samenwerkingen Hunkemöller in de toekomst gaat komen.

De Pamela Reif Karina bh is € 39,99 en de bijbehorende brazilian kost € 16,99. Prima prijzen voor zulk mooi lingerie!

Heb jij iets van de Pamela collectie?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.