Hoi allemaal. Zoals ik wel vaker doe, vind ik het heel erg leuk om nieuwe aanwinsten te laten zien. Aangezien er hier een grote schoenverslaafde zit, kon het ook niet anders dan dat ik in Londen een nieuw paar scoorde. Hoewel ik de Clarks in ging voor ‘sneakers’ (of eigenlijk die desert boots), liep ik naar buiten met enkellaarsjes. Vandaag laat ik ze zien!

dsc_0227

Ik zit de laatste tijd een beetje met m’n foto’s te spelen en de manier waarop ik ze bewerk en stiekem vind ik ze best mooi geworden zo. De laarsjes die ik kocht waren echt ontzettend in de aanbieding en omdat ik graag een tweede paar schoenen voor naar werk wilde, moest ik ze even passen. In eerste instantie twijfelde ik heel erg of ik ze moest nemen, omdat ik eigenlijk naar binnen was gelopen voor de welbekende desert boots, maar die hadden ze daar niet voor dames. Zo kon ik niet vergelijken wat ik mooier zou vinden.

dsc_0233

Na lang wikken en wegen besloot ik toch deze maar mee te nemen. Ze zijn namelijk van suède, lijken beschadigd bij de neus, hebben gespjes die hem leuker maken, een klein hakje en ze zitten suuuuuupercomfortabel. Bovendien wist ik dat de desert boots heel duur waren en deze hadden een veel fijnere prijs. Daarbij had ik ook nog niet een laarsje met een klein hakje (eentje waar ik dus wel de hele dag op kan lopen).

dsc_0231

Ik gok dat de hakjes niet hoger zijn dan 5 centimeter en dat vind ik eigenlijk wel prima. De gespjes maken het laarsje echt helemaal af. Er zit verder geen ritsje in, want door het elastiek (verstopt achter de gespjes) aan de zijkant, kan ik makkelijk met m’n voet erin schuiven.

dsc_0286

Sinds ik ze heb, heb ik ze al meerdere keren gedragen. Met jurkjes, rokjes en broeken: ze staan overal mooi bij. Bovendien lopen ze superlekker en kan ik ze echt de hele dag aan houden zonder last te krijgen van m’n voeten. Het enige nadeel is dat ik korte sokjes moest kopen, omdat ze dus ook wat lager vallen aan de zijkant. Daardoor is m’n enkel soms wel koud, maar ach: ik vind het ook heel erg mooi staan.

Voor een prijs van 35 pond nam ik ze met me mee. Dat is omgerekend nog geen 45 euro en voor een merk als Clarks is dat echt geen geld. Ik ben weer gelukkig met m’n nieuwe aanwinsten!

Heb jij wel eens schoenen van Clarks gehad?

liefs Joyce