Hiii. Het is inmiddels alweer bijna anderhalve week geleden dat ik in Amsterdam was met Daphne, Brittany en Irina. Die dag gingen we ook outfitfoto’s maken bij de 9 straatjes en vandaag wordt het wel eens tijd om het resultaat te laten zien! Ik vond een leuk trappetje met een groene deur en dat paste perfect bij mijn outfit. Kijk je mee?

outfit img_0784

In Italië had ik een hele toffe culotte gekocht in een winkeltje. Hij is zwart en er zitten allemaal kleine plooitjes in. De broek is echt op zoveel manieren te combineren: casual met sneakers en een simpel t-shirtje, casual-chic zoals ik hierboven heb met sneakers, een blouseje en sieraden of je kunt hem wat meer fashionably maken door bijvoorbeeld een grote trui erbij te dragen. Zo deden ze dat vroeger ook. Zelf is dat laatste niet zo mijn ding, maar de andere opties vind ik heel leuk. Bovendien is de broek zó comfortabel!

img_0775 img_0766

Deze keer maakte Brittany de foto’s voor me en ze zijn echt heel erg leuk geworden. Ik heb zo ontzettend gelachen tussendoor dat ik ook heel veel foto’s heb met een grote pretkop, maar die zijn juist heerlijk spontaan. Ik combineerde de culotte met een legergroen blouseje van de Only. Deze kocht ik alweer een tijdje geleden in Den Bosch en het is echt één van mijn favoriete tops. Hij zit heel erg lekker en staat ook nog eens heel erg mooi door de ruches bij de mouwen.

img_0769 img_0795

Zoals ik hierboven al aangaf, had ik sneakers aangetrokken bij deze outfit. Dat kwam vooral omdat de kleur van de Puma Vikky Sneakers heel erg tof stond bij de kleur van mijn blouse. Bovendien zitten deze schoenen supercomfy, dus dat leek me ook wel top voor een dagje in Amsterdam. Op mijn rechterenkel kunnen jullie nog mijn enkelbandje zien, die helaas van de week gesneuveld is. Ach, hij kwam uit Italië en hij was heel goedkoop. Voor nu nog een leuk detail! Bovendien zie je hier ook de plooitjes van de broek een stuk beter.

img_0781  img_0782

Ik had weer lekker veel sieraden omgedaan bij deze outfit, omdat ik dat altijd een leuk detail vind. Ik droeg onder andere een bangle van Pandora en mijn horloge van Daniel Wellington. Hier zit er nog een bandje van AliExpress omheen, maar ik ga denk ik snel weer het leren bandje erop terugzetten, want stiekem begint deze me te vervelen. Nog wat ringetjes en twee kleine oorbelletjes erbij en tada, outfit klaar!

img_0796

Top: Only | Culotte: Italië, winkel onbekend | Sneakers: Puma Vikky Platforms | Sieraden: Pandora | Horloge: Daniel Wellington | Oorsieraden: merken onbekend

Ik vind dit een leuke outfit! Bovendien merk ik dat ik steeds vaker voor wat ‘apartere’ of ander soort kledingstukken ga en dat ik me ook comfortabel voel in dat soort items, zoals deze culotte. Hoewel ik nog steeds houd van mijn skinny jeans met een simpel t-shirtje, ga ik nog verder spelen met fashion en zullen jullie hier hopelijk nog meer outfitposts zoals deze zien terugkomen.

Wat vind jij van deze outfit?

liefs Joyce