Hiii. Mijn plan was om in Italië heel wat outfitfoto’s te gaan schieten, maar het is uiteindelijk maar bij eentje gebleven. Ik scoorde op vakantie een nieuwe broek voor een prikkie en ik ben er helemaal verliefd op. Die moest ik nog wél even in de Italiaanse omgeving op de foto zetten! Mama maakte deze keer de foto’s en vandaag zien jullie het resultaat. Kijk je mee?

img_0729 img_0741 outfit img_0726

Top: Forever 21 | Broek: Markt in Italië | Badslippers: Havaianas | Schoudertas: Markt in Italië | Horloge: Daniel Wellington | Armbanden en ringen: Pandora | Zonnebril: Ray Ban

Het was eigenlijk puur toeval dat ik deze broek kon combineren met mijn crop top van Forever 21. Ik had die nog maar weinig gedragen en bij deze broek paste hij qua kleur echt superleuk. De broek scoorde ik op de markt voor slechts €5. Ik was al de hele vakantie op zoek geweest naar een luchtige broek met een leuke print en die wat wijder valt. Toen ik deze spotte was het liefde op het eerste gezicht. Mama had al veel van dit soort broeken afgekeurd en bij deze was ze enthousiast (en er was geen spiegel om mezelf in te zien, dus ik vertrouwde volledig op mama haar mening haha).

img_0746 img_0748 img_0742 img_0732

Dat ik op mijn badslippers liep was eigenlijk niet de bedoeling. Maar we waren al onderweg naar dit haventje toen ik erachter kwam. Gelukkig waren ze nog nieuw en stonden ze niet eens zo heel gek bij de outfit. Het tasje had ik ook op de markt gekocht, want ik vond hem ten eerste heel erg tof en ten tweede had ik een felblauw tasje mee dus die vloekte ook nog eens bij veel van mijn vakantie-outfits, haha. Ik gooide wat sieraden om en toen was de outfit klaar. Heel erg simpel, maar wel lekker zomers! En I loveeeeeee de broek, ik heb er de laatste dagen van de vakantie in gewoond. So comfy!

Wat vind jij van deze outfit?

liefs Joyce