Hiii. Nu het eindelijk mooi weer wordt, krijg ik om de haverklap zin om outfitfoto’s te gaan maken. Toen ik deze off the shoulder top bij H&M scoorde en combineerde met een rokje om te kijken of ik hem wel echt leuk vond, werd ik pas echt verliefd. Ik haalde Jorn over en op een warme lenteavond maakten we nog wat outfitfoto’s! Vandaag het resultaat.

Off the shoulder..

outfit-2 img_0129 img_0112 img_0116 img_0118 outfit

Top: H&M | Rok: Tommy Hilfiger | Sandalen: Van Haren | Ringen: Pandora

De laatste tijd ben ik off-shouldertops steeds meer gaan waarderen. Ik voel me er vrouwelijk in en op een goede manier ‘sexy’. Deze van H&M is gemaakt van een dunne stof, waardoor hij perfect is voor deze tijd van het jaar. Hij valt wat wijder, maar dat vind ik juist wel leuk. De ‘knopen’ bij de mouwen vind ik ook een superleuk detail. Dit zou zomaar eens een nieuwe favoriet kunnen worden. Ik combineerde hem deze keer met een wit rokje van Tommy Hilfiger die ik ooit eens scoorde tijdens een sample sale en sandaaltjes van Van Haren. Laat de zomer maar komen!

Kleine verrassing..

img_0137  img_0134

Toen ik de camera eenmaal in mijn handen had, vond ik het grappig om Jorn ook even op de foto te zetten. Zijn shirt komt van Superdry, één van zijn favoriete merken. Waar zijn broek en schoenen vandaan komen, weet ik eigenlijk niet, haha. Z’n armbandjes zijn van Rebel & Rose en Josh en zijn horloge van Henry. De zonnebril is van Ray Ban. Ik vond het wel leuk om deze foto’s ook met jullie te delen, hihi.

Wat vinden jullie van onze outfits?

liefs Joyce