Hoooi. Ik heb ontzettend veel nieuwe items in mijn kast hangen en ik wil echt veel items op de foto zetten. Maar eentje die extra schreeuwde om een outfit-post was mijn jurk met palmbladeren van My Jewellery. Bovendien scoorde ik bij opa een nieuw paar sneakers die er perfect bij pasten. Irina en ik gingen vorige week outfitfoto’s maken bij De Burcht in Leiden en dit was dan ook mijn outfit!

img_0513 img_0564 img_0509 collage-1 img_0517

Jurk: My Jewellery | Sneakers: Puma Vikky Platform

Ik hou er echt van om mooie jurkjes te combineren met een paar sneakers. Dat maakt de outfit netjes, maar toch ook weer casual. De jurk van My Jewellery scoorde ik tijdens een dagje shoppen in Den Bosch. Ik was nog nooit in een van hun winkels geweest, maar de site had ik al goed bekeken. Deze jurk had meteen mijn aandacht getrokken en ik wilde hem dan ook graag passen. Na kort twijfelen nam ik hem toch maar mee en ik ben er zo ontzettend blij mee.

img_0562 img_0548 img_0510

De jurk is wit en heeft dus allerlei palmbladeren erop staan in groene en blauwe kleuren. De kleuren vind ik prachtig en mijn beetje bruine tint komt ook goed naar voren. Bovendien vind ik het model heel tof: hij heeft een prachtige V-hals, allerlei belijning waardoor mijn figuur goed naar voren komt en de onderkant van de jurk loopt schuin. De stof voelt ontzettend stevig aan en de jurk sluit met een rits aan de achterkant. Dat is dan weer wat onhandig, maar ach: dat neem ik voor lief, want verder ben ik oprecht verliefd.

img_0539 img_0543 img_0559 img_0552

Ketting: Jewelsite Collection | Armband Staafje: Jewelsite Collection | Bangle: Melano | Armband zilver: Pandora | Horloge: Daniel Wellington | Ringen: Pandora

De schoenen waarmee ik de jurk combineerde zijn van Puma. Het zijn de Puma Vikky Platform sneakers en ik heb ze gekocht in de outlet in Roermond. Ze zitten supercomfortabel en de platform-zool vind ik echt heel tof. Zoiets had ik nog niet in mijn grote schoenencollectie! De kleur is heel speciaal: het is geen groen, het is net geen grijs en ergens is het ook geen blauw. Het is een beetje een mix van de drie kleuren en dat maakt ze heel speciaal. Bovendien past die mix goed bij dit jurkje!

Wat betreft accessoires heb ik weer lekker rosé en zilver met elkaar gemixt. De ringetjes zijn van Pandora en ik heb verschillende armbandjes om. Eén van mijn armbandjes heeft hetzelfde soort staafje als mijn gelaagde kettinkje en dat is ook superleuk! Ja, de sieraden maken de outfit helemaal af.

Wat vind jij van deze outfit?

liefs Joyce