Hii. Vorige week waren Jorn en ik een weekje bij mijn opa logeren. Tijdens een wandeling langs de Maas vond ik het wel weer leuk om outfitfoto’s te schieten. Gelukkig had ik er al een beetje over nagedacht, dus ik had al een leuke outfit samengesteld. Ik combineer hierin twee verschillende printjes, maar toch past het heel goed bij elkaar – al zeg ik het zelf! Kijk je mee naar het resultaat?

collage-2  img_0483 collage-1 img_0474 img_0466 img_0480

Top: Stradivarius | Rok: Zara | Sneakers: Nike | Horloge: Daniel Wellington | Armband: Pandora | Ringen: Pandora | Zonnebril: Ray Ban

Het shirtje komt van Stradivarius en kocht ik een tijdje geleden in Amsterdam. Ik vind hem simpel, maar de bloemetjes aan de bovenkant maken hem net wat specialer. Maar het blijft een basic! De kokerrok is al van vorig jaar en komt bij Zara vandaan, maar ik draag hem echt ontzettend graag. Misschien hangt er nu nog wel iets vergelijkbaars in de winkel. Doordat de print op de rok wat ‘grafischer’ en meer aanwezig is en de bloemen hoog op het shirt zitten en wat minder opvallend zijn, passen de prints toch goed bij elkaar. Bovendien komt de blauwe kleur van de rok terug in de bloemetjes op het topje, superleuk! De Nikes zitten gewoon heel comfortabel en passen goed bij het blauwe aspect van de outfit. Ze maken de outfit wat meer casual, dus goed voor alledaags.

Foto’s schieten was trouwens best lastig, want ik stond tegen het licht/de zon in te kijken. Hoewel het niet lijkt alsof de zon schijnt, was het heerlijk warm en scheen het zonnetje tussen de wolkjes door. Op de achtergrond zie je de Maas: de rivier waar we oma vorig hebben uitgestrooid. Het was niet op deze exacte plek, maar het voelde toch wel een beetje alsof ik gedag kon zeggen. Dat maakt deze foto’s ook gewoon wat specialer voor mij.

Wat vind jij van deze outfit?

liefs Joyce