Hiii. Vandaag heb ik eindelijk weer een outfit of the day voor jullie. Niet zo lang geleden kocht ik namelijk een nieuw jurkje bij WE en ik ben er echt verliefd op! Die moest ik dan ook wel een keer voorbij laten komen hier. Daarnaast kreeg ik van Lana’s Sieraden een superleuk mailtje of ik oorbelletjes wilde uitzoeken en natuurlijk wilde ik dat. Dus ook die laat ik vandaag zien. Kijk je mee naar deze outfit?

dsc_0098 dsc_0092 dsc_0127 collage-2   dsc_0094 collage-1

Jurk: WE | Sandaaltjes: Van Haren 

Het jurkje komt dus, zoals ik in de introductie al zei, van de WE. Hij is van de Studio collectie en vanaf minuut één was ik verliefd. Helaas kostte hij op dat moment 60 euro, dus dat vond ik echt veel te duur voor een zomerjurkje. Maar wachten werd beloond, want uiteindelijk heb ik het jurkje voor slechts 24 euro in de sale kunnen scoren, ka-ching!

Het is een soort off-shoulder jurkje, maar er zitten toch dunne bandjes aan de bovenkant. Handig, want zo blijft het jurkje gewoon goed zitten. De roesjes aan de bovenkant geven een superleuk detail aan het jurkje terwijl de rest vrij simpel is. Het is een A-lijnmodel en de kleur vind ik echt geweldig! De sandaaltjes van Van Haren staan er superchic, maar toch ergens ook wel casual onder. Het contrast van het roze met de zwarte kleur van de schoentjes vind ik echt heel leuk en ga ik zeker weten nog vaker dragen.

dsc_0101 dsc_0099 dsc_0102

Minimalistische oorbellen: Lana’s Sieraden* | Kettinkje: Names4Ever | Ringen: Pandora | Horloge: Daniel Wellington (bandje: AliExpress) | Bangle: Melano | Armbandje hart: onbekend | Armbandje staafje: Jewelsite

De oorbelletjes in mijn eerste en tweede gaatje zijn van Lana’s Sieraden. In eerste instantie had ik enkel het paar in mijn tweede gaatje uitgezocht, maar door een probleempje met het kettinkje en dus het terugsturen ervan, mocht ik nog een tweede paar uitzoeken. Superlief! Meteen tof vond ik het natuurlijk om de oorbelletjes met elkaar te combineren en dat is zeker een succes geworden. Wat staat het gaaf! Ik heb de combinatie de afgelopen dagen echt non-stop gedragen.

Verder had ik mijn horloge van Daniel Wellington om, maar deze keer met een natobandje van AliExpress. Hierin zit ook een roze kleurtje verwerkt, dus dat vond ik heel erg leuk om te combineren. Verder combineerde ik rosékleurige en zilverkleurige armbandjes en ringen met elkaar om het geheel wat speelser te maken.

dsc_0093

Ik ben ontzettend blij met hoe de foto’s van deze outfit zijn geworden (thanks Jorn! <3) en de outfit zelf is ook heel erg mooi – al zeg ik het zelf. Bovendien hoefde ik voor de locatie helemaal niet de deur uit, want onze achtertuin stond vol in bloei dus dat was perfect voor de foto’s, hihi.

Wat vind jij van deze outfit?

liefs Joyce