Hiii. Volgens mij is het einde van de zomer wel zo’n beetje geweest en krijgen we nu echt herfstweer. Maar ik heb nog wel een aantal foto’s op voorraad van outfits voor het einde van de zomer, dus die wil ik jullie natuurlijk wel laten zien. Vandaag is het een outfit die zowel aan het einde van de zomer kan als aan het begin van de herfst. Als het maar niet al te snel afkoelt.. Kijk je mee?

img_2423 img_2448 collage-1

Top: Only | Broek: WE Fashion | Schoenen: Toms

De outfit is eigenlijk heel erg simpel, maar toch anders dan normaal. Voor mijn werk combineer ik altijd zwart met zwart, maar in mijn vrije tijd doe ik dat eigenlijk bijna nooit. Terwijl het juist een hele mooie combinatie is! Daarom besloot ik eens gek te doen. De skinny jeans heb ik recent gekocht en is zo ontzettend mooi en zit supercomfortabel. Het topje heb ik al iets langer en komt van de Only. Hij is off-shoulder, maar blijft stiekem niet heel goed zitten. Maar eigenlijk vind ik het niet eens zo heel erg. De streepjes en het extra laagje aan de bovenkant geven hem net wat meer detail.

img_2425 collage-2

Het topje had ik aan de voorkant een beetje in mijn broek gestopt en de riem die ik draag is meer om mijn broek omhoog te houden dan voor de sier, haha. Ik besloot mijn nieuwe Toms aan te trekken bij deze outfit. Die hebben meer een taupe-kleur, maar dat maakt het zwart van de outfit weer wat zachter. Bovendien zitten deze schoenen superlekker en doneert Toms een paar schoenen aan ontwikkelingslanden bij elke aankoop. Op het moment van deze foto’s was mijn enkelbandje nog in leven, maar ‘s avonds brak hij helaas af. Ach, hij kwam uit Italië en was supergoedkoop.

img_2464 img_2460

Ringen & armbanden: Pandora | Horloge: Daniel Wellington

Wat betreft sieraden kon ik het natuurlijk weer niet laten om all in te gaan. Ik merk de laatste tijd dat mijn Pandora sieraden toch wel groot favoriet zijn en die wissel ik maar al te graag af. Deze keer koos ik voor een combinatie van rosé en zachtroze. Pretty!

De foto’s zijn gezellig door Irina samen gemaakt en zoals ik weleens vaker zei: Irina klikt wel. Ik had dus weer genoeg foto’s om uit te kiezen, haha!

Wat vind jij van deze outfit?

liefs Joyce