dsc_0008

Jullie denken nu vast, huh 30 Days Blog Challenge? Ja! Ik zag deze challenge via Mariska, maar de credits voor het bedenken van de challenge gaan naar HareMaristeit. Het leek mij wel leuk om zo’n challenge eens te proberen, want zo leren jullie mij toch weer een beetje kennen. De komende periode verschijnen er dus steeds weer nieuwe blogs over de challenge. Wees maar niet bang, want ik wissel ze gezellig af met reviews, weekartikelen en video’s! Vandaag is het tijd voor nummer 1: de naam van mijn blog.

 30-day-blog-challenge-nl-1-768x768

Voor een overzichtje van de 30 Days Blog Challenge: tadaaaaa. Lijkt het jou ook leuk om te doen? Doe het zeker! Je vertelt wat meer over jezelf en het geeft je een soort houvast. Een keer inspiratieloos? Er staat er vast een ideetje tussen! Er zijn geen regels, dus de volgorde, het aantal en het wanneer maken niks uit. En dan nu genoeg gekletst..

De naam van mijn blog

Een naam bedenken voor je blog die er helemaal bij past is best lastig. Daarom heb ik ook al een paar keer gewisseld van naam. Elke keer nam ik wel al mijn content mee, maar de naam veranderde steeds. Zo ben ik ooit begonnen onder Joojsje’s Lifestyle Blog. Een hele mond vol en daarom maakte ik er niet veel later Joojsje’s Lifeblog van. Waar Joojsje vandaan komt? Zo noemde een vriendin mij op de basisschool altijd en sindsdien gebruik ik die naam. Op mijn Twitter en Instagram gebruik ik die nog steeds, haha!

Op een gegeven moment begon ik Joojsje’s Lifeblog een beetje zat te worden. Het dekte wel de content waarover ik schreef, maar Joojsje werd toch vaak verkeerd geschreven. Ook werd er soms gedacht dat dat mijn naam was, oeps. Daarom ging ik op zoek naar een passende naam, die ook past bij de content waarover ik schrijf. En zo werd het uiteindelijk Life of Joyce. Ik schrijf over alles wat ik meemaak, leuk vind en wat er in mijn hoofd rondgaat, dus ik vond dit wel toepasselijk.

Ik denk dat dit voorlopig ook nog wel de naam van mijn blog blijft, omdat het juist zo’n goede match is. Ik heb het domein recent nog voor een jaar verlengd, dus dat komt vast goed.

Hoe ben jij op je blognaam gekomen?

liefs Joyce