Hi. Blogs schrijven vind ik ontzettend leuk om te doen en ik haal er onwijs veel plezier uit. Maar iets wat ik ook graag doe (en stiekem nog wel eens vergeet) is blogs lezen. Het is zo heerlijk ontspannend! Ik heb een aantal blogs die ik vrijwel altijd volg en aanklik: wat er ook te lezen valt. Vandaag deel ik er 5 met je! Volg je ze ook meteen even?

dsc_7655

La Vie De Daphne

Blogvriendinnetje Daphne volg ik natuurlijk onvoorwaardelijk. Ook nu ze heel erg druk is met haar premaster en er niet elke dag artikelen verschijnen, lees ik ze altijd. Natuurlijk laat ik ook een reactie achter, hihi. Daphne haar foto’s zijn echt jaloersmakend mooi en haar weekartikelen vind ik er altijd heel gezellig uitzien (en ik krijg regelmatig honger).

Brittany Elizabeth

Brittany volg ik nog niet heel erg lang, maar ook haar artikelen lees ik met veel plezier. Ze heeft een leuke afwisseling van beauty, fashion en lifestyle en ik kan soms ook echt lachen om haar artikelen. Heb je bijvoorbeeld het artikel al gelezen waarin ze vertelt over d’r nieuwe baan en hoe dat allemaal gebeurde? Indien nee, klik en geniet!

Ordinary Odd

Irina van Ordinary Odd is natuurlijk ook een blog- en YouTube-vriendinnetje. We hebben bijvoorbeeld al samen collabs opgenomen (abonneer je ook even op Irina!). Op haar blog heeft ze ook een mix van beauty en lifestyle, allemaal met een persoonlijke touch. Daarbij schrijft Irina heel erg leuk, kort en bondig. Heerlijk!

Marjolean

Marjolein is een blog met beauty, lifestyle, fotografie en veel meer! Haar foto’s vind ik altijd geweldig mooi en dan vraag ik me altijd af: waarom kan ik dit niet. De laatste tijd verschenen er veel artikelen over Londen, waardoor ik extra graag op haar blog keek. De manier waarop Marjolein schrijft is gewoon heel erg leuk!

Vera Camilla

Vera is de grootste blogger van dit lijstje, maar haar artikelen – en dan met name de reviews – vind ik altijd zo fijn weglezen. Ze zijn overzichtelijk, de foto’s zijn mooi en Vera schrijft ontzettend duidelijk! Ook haar herfst, lente, zomer en winterfoto’s zijn leuk om te lezen. Daarbij heeft Vera ook nog een YouTube-kanaal waar ik vrijwel altijd haar video’s bekijk!

Welke blogs volg jij?

liefs Joyce