Helloooo. Je zou het bijna vergeten, maar ik was natuurlijk een aantal weken geleden begonnen met de 30 Days Blog Challenge. Ik wissel deze graag af met andere artikelen, dus vandaag is het pas tijd voor onderdeel 6: dingen waar ik blij van word. Na zo’n stressvolle en drukke periode vol tentamens, is het wel weer tijd om aan leuke dingen te denken. Lees je gezellig mee?

dingen waar ik blij van word

Spontaan lunchen met Jorn

We hadden het allebei heel erg druk gehad de afgelopen weken in verband met tentamens, dus toen we vrijdag spontaan gingen lunchen werd ik even intens gelukkig – oké, we spraken het eerder in de week af, maar het was toch een spontaan idee. Vervolgens gingen we samen teuten in allerlei winkels, ja ik vind het heerlijk.

Het is bijna Kerst!

Mag ik vast even dansen dat het alweer bijna Kerst is? Ik vind dat altijd zo’n gezellige tijd en ik kijk er dan ook altijd al ruim van tevoren naar uit. Inmiddels heb ik al een beeld van wat ik aan wil doen (erg hè?) en zit ik al na te denken over cadeaus. Dit jaar wil ik ook mijn blog weer een kersttintje geven en zoveel mogelijk feestdagengerelateerde artikelen online zetten!

Nog maar 35 nachtjes slapen tot Londen

Ik heb het misschien nog niet groots aangekondigd hier, maar tussen Kerst en Oud&Nieuw gaan Jorn en ik weer 4 dagen naar Londen! Toen ik ging googelen hoeveel dagen we nog moeten wachten, kwam de teller op 35. Zo weinig nog maar, oh my gaaawd! Het is dan precies vier jaar geleden dat Jorn en ik voor het eerst samen naar Londen gingen. Ik kan niet wachten!

Leuke samenwerkingen & producten

Ik krijg niet heel vaak aanvragen voor samenwerkingen of producten thuisgestuurd, maar de laatste weken krijg ik toch wel weer wat leuke samenwerkingen in mijn mailbox. Ik vind het dan ook echt supertof dat bedrijven mij af en toe benaderen of dat pr-bureaus mij samples willen opsturen. Het voelt toch altijd als een soort presentje/beloning voor je harde werk, hihi.

Nieuwe uitdagingen 

Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar ik doel nu vooral op mijn nieuwe baantje. Het is toch altijd spannend om ergens te beginnen, omdat alles helemaal nieuw is en ook de mensen nieuw zijn. Gelukkig pakt het bij mij tot nu toe goed uit en kan ik het supergoed met m’n nieuwe collega’s vinden!   Dat vind ik echt superfijn en daar word ik ook heel blij van.

Natuurlijk zijn er nog veeeeel meer dingen waar ik blij van word. Wil je meer? Laat het dan in de reacties weten en dan komt er een vervolg, hihi.

Waar word jij blij van?

liefs Joyce