Hoi allemaal. Vandaag is het tijd voor de vierde challenge uit de 30 Days Blog Challenge. Mocht je niet weten wat de 30 Days Blog Challenge is, dan verwijs ik je naar dit artikel, daarin leg ik alles uit en kun je zien welke challenges er zijn. Deze keer ga ik je alles vertellen over een tv-programma waar ik aan mee zou willen doen. Ik begin maar vast met trainen…

photo-1461151304267-38535e780c79

Dance Dance Dance

…. want het tv-programma waar ik wel aan mee zou willen doen is Dance Dance Dance. Zoals je waarschijnlijk wel verwacht van de titel, gaat het om een dansprogramma. Hierin vormen bekende Nederlanders duo’s met bijvoorbeeld mama, papa, vrienden, partner of noem het maar op. Het idee van dit programma is dan dat ze bekende dansclips van top tot teen na gaan dansen. Uiteraard zit er een jury en vallen er elke week mensen af. Het mooie vind ik ook nog dat iedereen (ook de mensen die eruit gaan gedurende de weken) een geldbedrag meekrijgen voor een goed doel naar keuze. De winnaar krijgt natuurlijk het grootste geldbedrag. Zo vermaken wij ons met het kijken, maar steunen zij het goede doel.

Trainen is ontzettend belangrijk en daarom beginnen ze altijd supervroeg al met oefenen. Je moet kracht en conditie opbouwen, want een complete dansclip nadoen is echt geen makkie. Toch vind ik het altijd superleuk om te zien, want ze doen zoveel verschillende dansstijlen en nummers. Dansen vind ik sowieso altijd wel heel erg leuk en op deze manier leer je dus allerlei stijlen.

Daarbij lijkt het mij gewoon hartstikke tof om dansles te krijgen van de beste choreografen en dansen te leren van de grootste sterren. Hoe tof is het als jij bijvoorbeeld Beyoncé, Michael Jackson of Justin Bieber mag nadoen? Dat lijkt me zo vet! En ik zie dit wel als een kans om eindelijk eens een beetje te leren dansen, haha.

Aan welk TV-programma zou jij mee willen doen?

liefs Joyce