Hiii. De laatste weken is het ontzettend druk geweest met de allerlaatste colleges, huiswerkopdrachten, deadlines en tentamens. De komende periode gaat het ook nog hartstikke druk worden met het schrijven van m’n scriptie. Daarom geniet ik extra van de momenten dat ik mezelf me-time gun. Vandaag 5 dingen die ik doe als me-time heb!

dingen die ik doe als ik me-time heb

Uren badderen

Misschien is uren een beetje overdreven, maar bovenaan mijn lijstje staat absoluut badderen. Als ik gestrest ben, als ik moe ben, als ik koud ben of als ik er gewoon zin in heb, dan duik ik in een heerlijk warm bad. Ik gooi iets lekkers van Lush erin en pak een boek of tijdschrift om te lezen en ik kan me zeker een uur vermaken. Daarna ga ik altijd nog even kort onder de douche staan om mijn haar te wassen. Heer-lijk!

Nagels lakken

Als ik even een momentje voor mezelf heb, dan vind ik het leuk om mijn nagels te lakken. De afgelopen tijd heb ik er erg weinig tijd voor gehad, omdat mijn me-time-momenten altijd ergens snel tussendoor waren. Maar gekleurde nagels vind ik altijd een stuk mooier dan kale nagels, dus als ik er tijd voor heb, dan voorzie ik mijn nagels van een nieuw kleurtje.

 YouTube-video’s kijken & Netflixen 

Wat ik nog wel eens vergeet te doen, is het kijken van video’s op YouTube. Mijn abonnementenbox staat soms écht vol met video’s die ik nog moet kijken. Als ik een momentje voor mezelf heb, dan ga ik er goed voor zitten (op bed natuurlijk!) en kijk ik zoveel mogelijk video’s terug. Love it! Ook kies ik er soms voor om een paar afleveringen te gaan kijken van een serie. Momenteel ben ik bezig met Once Upon A Time en ik vind het superleuk!

Blogs lezen

Iets wat ik écht veel te weinig doe, is het lezen van mijn favoriete blogs. For some reason gun ik mezelf daar geen tijd voor. Toch vind ik dat heel jammer. Als ik er echt even de tijd voor neem, dan ben ik zo uren verder. Daarom probeer ik het video’s kijken en blogs lezen tijdens me-time te combineren! Dus wanneer jullie commentbox vol staat met nieuwe reacties, dan ben ik dat geweest met een inhaalslag 🙂

Handletteren of Kleuren

Dit is niet iets wat ik altijd doe als ik me-time heb, omdat ik hier echt de tijd voor wil nemen. Kleuren werkt ontzettend ontspannend en ik heb daarom ook een kleurboek voor volwassenen (no shame). Iets wat ik vorig jaar ontdekte om te doen, is het handletteren. Eerst ga ik op Pinterest zoeken naar leuke quotes of voorbeelden en daarna ga ik zelf aan de slag. Als het resultaat dan ook nog eens goed gelukt is, ben ik extra blij! Dit herinnert mij eraan dat ik snel weer eens iets in elkaar moet handletteren.

Wat doe jij graag als je me-time hebt?

liefs Joyce