2015-08-29 15.13.29

Hoi allemaal. Fotograferen is iets wat ik graag doe en soms vind ik op de foto gaan zelf ook heel erg leuk. Ik speel wat rond met mijn camera of vraag Jorn mij te helpen. Veel foto’s deel ik met jullie, maar er zijn ook veel foto’s die best leuk of gek of grappig zijn, maar die ik niet met jullie heb gedeeld. Vandaag heb ik een aantal niet eerder vertoonde foto’s voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

DSC00043

Panter! Ze is erg lastig op de foto te zetten, want 1. ze beweegt altijd en 2. m’n camera wil flitsen, want ziet haar als een donker object. Niet handig. Deze foto is – ondanks de flits – toch best leuk geworden.

DSC_0336

Ik weet niet wat Pien hier aan het doen was, maar ik vind het een erg leuke foto geworden. Een actiefoto om het zo maar te noemen.

DSC_0321

Het is maar hoe je lekker ligt.

DSC_0514

Deze foto maakte Jorn laatst tijdens het maken van outfitfoto’s. Van die outfit had ik zoveel mooie en leuke foto’s, dat kiezen ontzettend moeilijk was. Deze foto liet ik toen weg, maar ik vind hem stiekem best mooi geworden.

DSC_0520

En soms gaat het ook wel eens mis. Ben ik nog bezig met een ‘pose’ kiezen en dan klikt Jorn alweer voor de volgende foto. Dan krijg je dit.

DSC_0501

En dan als laatste voor vandaag deze niet eerder vertoonde foto. Tsja, soms kan ik het gewoon niet laten.

Doe jij wel eens iets met foto’s die je niet hebt laten zien?

liefs Joyce