favorieten april 2016

Hoi allemaal. Het mag dan misschien al halverwege mei zijn, ik wil vandaag toch nog even mijn favorieten van april aan jullie laten zien. Deze keer zitten er lekker veel nieuwe beautyproducten bij, omdat ik natuurlijk laatst een first-impression video had opgenomen. En ik deel favorieten die ik al wat langer gebruik, maar nog niet eens eerder heb laten zien. Kijk je mee?

DSC_0359

Allereerst dit palette van MUA. Dit is het Hall of Fame – review, klik! – palette en bevat hele mooie, afwisselende kleuren. Ik heb hem in april superveel gebruikt en getest en verschillende looks ermee gemaakt. Allemaal draagbaar!

DSC_0360

Nog een nieuw pareltje! Deze Mosaïc Blush van Essence was de blush die ik echt bijna elke dag gebruikte in april. Een hele mooie blush voor een subtiel blosje en prachtig voor het voorjaar.

DSC_0361

De highlighter die ik in april supervaak heb gebruikt, is de Catrice highlighter uit het nieuwe assortiment. Een highlighter die een mooie glans afgeeft en heel goed op te bouwen is. Een uitgebreide review komt zo snel mogelijk online!

DSC_0362

De volgende favorieten zijn best een verrassing. In mijn first-impression video was ik namelijk niet superenthousiast over deze combi. Maar hoe meer ik ze ben gaan gebruiken, hoe fijner ik ze ben gaan vinden. Ook hier komt nog een uitgebreide review van online, met natuurlijk veel foto’s!

DSC_0364

Mijn favoriete lipstick van afgelopen maand, is mijn nieuwste aanwinst van MAC. MAC Mehr is een ontzettend mooie kleur voor elke dag en ik heb hem in april met superveel liefde gedragen. Het is een matte lipstick, maar voelt ontzettend creamy aan en droogt niet uit. Ook hier staat een uitgebreide review over online, klik!

DSC_0365

Mijn favoriete shampoo – van al een hele lang tijd, niet per se april – heb ik jullie nog niet eerder laten zien. Behalve in een review dan, haha. De I Love Juicy shampoo van Lush maakt mijn haar schoon en makkelijker doorkambaar. Ook krijg ik er meer volume door! De fles is bijna leeg, maar er staat al een nieuwe op me te wachten!

DSC_0366

En dan mijn laatste favoriet in april; Lush The Comforter Shower Cream. Deze ben ik afgelopen maand ongeveer gaan gebruiken en ik vind het zoooo’n lekkere geur. Een combinatie van kauwgomballetjes en cassis, jammie! Daarbij reageert mijn huid hier goed op, dus daar word ik ook blij van.

DSC_0358

Dan waren dit al mijn favorieten van de maand april. Een heleboel make-upproducten en ook nog eens allemaal nieuw. En ik deelde mijn iets-langer-dan-alleen-de-maand-april favorieten van Lush.

Wat was jouw favoriete product in april?

liefs Joyce