favorieten juni

Hoi allemaal. Hoewel we al halverwege juli zitten, wil ik toch nog mijn favorieten van de maand juni met jullie delen. Het zijn er niet superveel en heel eerlijk vond ik het best lastig om de producten bij elkaar te zoeken. Gelukkig lukte het en vond ik een aantal fijne producten! Vandaag deel ik ze met je.

favorieten juni

Sinds een tijdje gebruik ik de Kiko Extra Sculpt Waterproof Mascara en ik vind hem ontzettend fijn werken. Ik gebruikte hem de afgelopen maand bijna elke dag. Hij maakt mijn wimpers langer en zwarter en ondanks dat hij waterproof is, is hij gemakkelijk te verwijderen.

Het armbandje wat ernaast ligt, is van het merk Karma. Deze kreeg ik 13 juni van Jorn voor ons 5-jarig jubileum en sindsdien heb ik hem bijna elke dag gedragen naast mijn horloge. Ik vind hem echt superleuk en de combinatie met mijn Daniel Wellington horloge is heel erg mooi.

favorieten juni

De coconut care doekjes heb ik al een hele tijd in mijn bezit, maar ik gebruik ze de laatste tijd vaak voor het verwijderen van swatches. Ze maken het namelijk goed schoon, laten een lekker frisse geur achter en drogen mijn huid niet uit. Ze komen overigens gewoon van de Action.

De douchegel van Balea is sinds kort ook een favoriet. Ik wissel hem graag af met mijn Lush The Comforter. De geur is lekker fris en mijn huid reageert er ook superfijn op. Dat is namelijk niet met alle douchegels het geval, dus daar ben ik superblij mee. Een echte favoriet!

DSC_0199

Het Micellair water van Hema gebruik ik al een hele tijd – hij is zelfs bijna leeg op de foto – maar ik had hem nog niet laten zien. Hij reinigt mijn huid goed en haalt alle make-uprestjes van mijn gezicht. Hij is relatief zuinig in gebruik en kost ook niet veel. Enige nadeel wat ik kan noemen is dat mijn huid er soms een beetje plakkerig van gaat voelen. Maar ‘s avonds is dat geen probleem en overdag is dat gemakkelijk met een poeder te verminderen.

DSC_0200

De NYX Jumbo Pencil in Milk heb ik de laatste tijd helemaal ontdekt. Hij is superfijn als basis om je oogschaduw nog intenser te maken, maar ook op de waterlijn is hij heel fijn. Hij zorgt voor een frisse blik en als hij erop zit, dan zit hij als een huis. Handig, aangezien ik vaak waterige ogen krijg van oogpotloodjes op de waterlijn.

DSC_0201

En mijn laatste twee favorieten zijn nagellakken: de Kiko 3 in 1 Shine Base en Top Coat en Essie Eternal Optimist. De base coat van Kiko gebruik ik al jaren. Dit is dan ook al mijn derde of vierde potje. Hij droogt heel snel en zorgt ervoor dat mijn nagels niet verkleuren. Als top coat gebruik ik hem niet zo vaak, maar als ik het doe, blijft mijn nagellak langer zitten.

Essie Eternal Optimist had ik laatste voor de derde keer op mijn nagels gedaan en ik vind het zo’n mooie kleur. Een beetje nude en ergens ook wel een beetje peachy. De houdbaarheid is top: na 5 dagen zit hij er nog perfect op.

favorieten juni

Dan waren dat al mijn favorieten van de maand juni. Toch nog wel een aantal hele fijne producten, ondanks dat ik er even naar moest zoeken. Wie weet heb ik volgende maand weer een makkelijkere keuze, hihi.

Wat zijn jouw favorieten van juni?

liefs Joyce