photo-1455225761879-2ed774963809

Hello hello. Het is officieel herfst! Hoewel ik tig redenen kan bedenken die minder fijn zijn aan de herfst – doe mij maar het voorjaar – leek het me vandaag toch leuk om de paar fijne dingen aan de herfst met jullie te delen. Er zijn namelijk ook een aantal dingen waar ik wél van geniet. Lees je gezellig mee?

Kopjes thee, warme truien en fluffy sokken

Tijdens de herfst mogen we onze dikke truien en fluffy sokken weer uit de kast trekken. Ook al houd ik meer van zonnige, warme dagen, vind ik chillen in een dikke trui heer-lijk. Zeker als ik dan ook nog mijn fluffy Kerstmansokken aan mag met een grote kop herfst-stormthee erbij. Als ik dan nog een dingetje mag toevoegen: een zacht kleedje om onder te liggen!

Badderen, badderen en nog eens badderen

Ik ben echt dol op badderen, maar in de lente en zomer vind ik het daar veel te warm voor. Dan zweet ik me een ongeluk na 5 minuten. Daarom geniet ik extra van mijn badsessies tijdens de herfst en winter. Boek erbij en ik vermaak me prima een uur. En natuurlijk is badderen ook heerlijk om op te warmen.

Gezellige lampjes en kaarsjes

Natuurlijk kan je in het voorjaar ook gezellige lampjes en kaarsjes aanzetten, maar tijdens de herfst doe ik het toch vaker. Ik heb dan ook behoorlijk wat lichtsnoeren, lampjes en kaarsjes op mijn kamer ter decoratie. Zeker op een vrije zondag als ik lekker aan het bloggen ben. Het geeft toch een gezelligere sfeer!

Herfstcollecties!

In de herfst komen er weer nieuwe collecties in de winkel en stiekem vind ik die kleding een stuk mooier. Begrijp me niet verkeerd: in het voorjaar vind ik ook genoeg leuks, maar in het najaar vind ik het allemaal toch wat meer classy en casual. In het voorjaar is de trend tegenwoordig zo bloot met al die crop tops en dergelijke. Doe mij die mooie broeken, jurken en blousjes maar!

Legaal hele dagen series en films kijken

Oké, dit is niet helemaal waar, want er moet ook gewoon aan school gewerkt worden. Maar op donkere, natte en koude herfstdagen is het toegestaan om de hele dag in bed te blijven en series en films te kijken. Want je gaat met baggerweer toch niet naar buiten als het niet hoeft? (Ik haat het dus wel als ik naar buiten moet en het is strontweer.)

Wat vind jij fijn in de herfst? 

liefs Joyce