eiffel-tower-768501_960_720

Hello hello. Misschien dat het je al was opgevallen op Twitter of in mijn laatste A Week With Joyce, maar ik heb vandaag een heel leuk nieuwtje. Deze zomer ga ik EIN-DE-LIJK met Jorn naar Parijs! Voor mij is het allerallerallereerste keer dat ik een bezoekje breng aan Parijs – en Frankrijk volgens mij ook. Natuurlijk ben ik suuuuperexcited dus ik kon het dan ook niet laten om dit nieuws met jullie te delen. Vandaag vertel ik alvast wat ik wil gaan doen. Kijk je mee?

Bewonderen van de Eiffeltoren

Dit lijstje zal vooral bestaan uit van die lekker toeristische dingen, maar ik deel het lekker toch. Je moet wat als je nog nooit in Parijs bent geweest, toch? Bovenaan mijn lijstje staat natuurlijk een bezoekje aan de Eiffeltoren. En dan wil ik hem graag bij daglicht en in de avond bewonderen. Ik hoef er niet per se op, tenzij daar tijd voor is. Een cliché foto maken van veraf en dat ik dan met mijn vingers de bovenkant ‘aanraak’ kan natuurlijk ook niet ontbreken.

 Klimmen op de Arc de Triomphe 

Ook een bezoekje aan Arc de Triomphe wil ik niet overslaan. Natuurlijk wil ik er dan ook bovenop klauteren en vanaf daar van het uitzicht genieten. En een biljoen foto’s maken van het uitzicht, selfies met de Eiffeltoren op de achtergrond en foto’s samen met Jorn én het uitzicht of de Eiffeltoren.

 Foto’s maken bij het Louvre

Het Louvre wil ik ook gaan bekijken. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik het zonde vind van mijn tijd – we zitten er tenslotte maar 2 dagen – om er ook naar binnen te gaan. Maar de pyramide is gewoon te fotogeniek om hem over te slaan. Hier ga ik ook weer lekker cliché foto’s van maken. Wie weet krijg ik Jorn zo ver om outfitfoto’s te maken, ghehe..

Shoppen aan Avenue des Champs-Élysées

Let’s do some shopping! Als shopverslaafde kan ik deze maar al te bekende winkelstraat niet overslaan. Nike, Zara, Disney en bovenal; Sephora. I’m coming for yaaaaa’!

Macarons kopen bij Ladurée

Veel te duur, maar een absolute musthave vind ik toch wel de macarons van Ladurée. Ik moet en zal een bezoekje brengen aan deze winkel en ik moet en zal een aantal veel te dure macarons meenemen als souvenir. En stiekem een paar kiekjes maken natuurlijk.

Natuurlijk is er nog veeeel meer te beleven in Parijs en zijn er meer dingen die ik wil zien. Notre Dame bijvoorbeeld. Maar dan nu mijn allerbelangrijkste vraag: heb JIJ nog tips voor in Parijs wat ik ECHT gedaan moet hebben? Laat het vooral in de reacties weten!

Ben jij al eens in Parijs geweest?

liefs Joyce