Hooooi. Naast heel wat positieve reviews en vrolijke lijstjes, is het soms heerlijk om happy moments op een rijtje te zetten en nog eens extra te genieten. Daarom deel ik vandaag een gezellig lijstje met vrolijke momenten van de afgelopen tijd. Lees je mee?

Eerste kopje koffie in de tuin

Met dit heerlijke lenteweer en het zonnetje wat veel schijnt, duurde het niet lang meer voordat ik mijn eerste kopje koffie in de tuin zou drinken. Deze week was het eindelijk zo ver en hoewel ik nog lekker een vest aan had, vond ik het heerlijk! Bovendien was het ook heel gezellig samen met mama in de tuin.

Spontaan een derde gaatje laten schieten

Ja, dat lees je goed. Een van m’n happy momentjes van de afgelopen tijd was mijn spontane idee om een derde gaatje te laten schieten. Ik wilde het al een hele tijd, maar stelde het uit. Toen ik van de week langs de juwelier liep, besloot ik het gewoon maar te doen! Tot nu toe ben ik er nog heel blij mee – zelfs met mijn beurse oren, haha.

In m’n uppie winkelen

Hoewel ik hier echt zin in moet hebben, ging ik van de week in m’n eentje op stap. Het was ook deels vanwege een stikselprobleempje van mijn nieuwe portemonnee, maar omdat ik toch al de deur uit was, maakte ik er maar een shopdagje van. Ik vind winkelen heerlijk en ik hoewel ik vrij weinig wist te scoren, ben ik toch heel wat uurtjes van huis geweest. Love it.

Mijn eerste lentejurkje kopen

Met een nieuw seizoen, komt ook een nieuwe garderobe. Ik vertelde het van de week ook al in mijn artikel met 5 redenen waarom ik toe ben aan de lente. Ik maakte die reden deze week al waar door een nieuw jurkje te bestellen bij WE. Hij is blauw-witgestreept en ik vind hem supertof!

I Love Beauty Event & Lookbook filmen met Irina

Afgelopen zondag ging ik met Irina naar het I Love Beauty Event en dat was onwijs gezellig. We gingen heerlijk neuzen tussen alle make-upjes en hebben flink wat geld uitgegeven (shoplog volgt snel!). Maar dat is niet het enige, want wanneer jullie dit artikeltje lezen, ben ik waarschijnlijk samen met Irina een lookbook voor de lente aan het opnemen! Een happy moment van laatst en van nu.

Het Rimmel Spring Event met bloggers & YouTubers

En voor vandaag als laatste: het Rimmel Spring Event waar ik met superveel meiden laatst heen ben geweest. Veel meiden kende ik al van de YouTube en Blogger-party een hele tijd geleden en het was superleuk om weer met z’n allen bij elkaar te komen. Ik ging mee als plus 1 met Brittany, wat ik ook nog eens superlief vond <3 De middag was onzettend gezellig en je kunt hier de vlog terugkijken.

Wat is jouw happy moment van de afgelopen tijd?

liefs Joyce