Hiii. Het is zomer! Dat vraagt natuurlijk om een heleboel plannen, maar tot kort geleden was er nog niks concreets aan mijn zomerplannen. Maar die zijn er nu gelukkig wel, dus ik deel maar al te graag wat ik deze zomer ga doen! Lees je gezellig mee?

Logeren bij opa

Ik begin de officiële vakantie (dus van school én werk) met een bezoekje aan opa in Brabant. Net als vorig jaar gaan Jorn en ik daar weer gezellig een aantal dagen logeren en leuke dingen met elkaar doen. Zowel opa als wij hebben er al superveel zin in, dus laat het snel volgende week zijn!

Oberhausen, Outlet Roermond & Ouwehands Dierenpark

Voor als we bij opa zijn, hebben we al heel wat plannen gemaakt. Zo willen we een dagje naar Centro in Oberhausen om lekker te winkelen (en natuurlijk weer even centjes uitgeven bij DM). Maar ook een dagje Outlet Roermond gaan we niet overslaan. Daar zit namelijk een Pandora-outlet, dus ik wil even spieken of ik nog wat leuks met extra korting kan scoren. Als laatste gaan we met opa een bezoekje brengen aan Ouwehands Dierenpark, zodat hij ook de panda’s kan zien. Lekker druk dus, maar wel heel erg leuk allemaal!

Zonnen, lekker eten en vakantie vieren in Italië

Als we terugkomen van opa, moet ik een weekje werken en dan is het tijd voor de tweede échte vakantie: samen met mijn ouders ga ik 13 dagen naar het Gardameer in Italië! Oh my gucci, wat heb ik daar veel zin in zeg. Zonnebaden, lekker eten en vooral heel veel genieten. Vorig jaar ben ik niet geweest, dus het kriebelt nu wel heel erg. Nog even wachten!

Mocht je je trouwens afvragen waar Jorn die weken is: die zit dan in Japan! Een vriend van hem studeert daar nu, dus met een groep vrienden gaan ze drie weken die kant op. Supergave kans natuurlijk, dus dat moest hij zeker doen van mij (en hij wilde het zelf ook heel graag). Natuurlijk vind ik het jammer dat ik niet mee kan (want dat is duuuuuuur) en dat hij niet meegaat naar Italië, maar als het goed is kunnen we nog vele zomers samen spenderen!

Centjes verdienen

Er moet natuurlijk ook geld verdiend worden als ik op vakantie ga en ben geweest. Daarom heb ik de afgelopen weken lekker veel extra gewerkt en dat hoop ik de komende weken dat ik vrij ben ook nog te doen. Ik vind het werken bij Pandora heel erg leuk en natuurlijk kan ik alle centjes gebruiken voor leuke dingen, de vakantie en om te sparen voor mijn uitzet.

Blog & YouTube uitbreiden

Als laatste heb ik als plan bedacht dat ik mijn YouTube en blog wil uitbreiden. Ik wil dus mijn layout wat aanpassen, de kwaliteit van mijn artikelen, foto’s en video’s verbeteren en de content zo aanpassen dat ik het leuk vind om te doen en jullie het leuk vinden om te lezen/kijken. Laat dus ook vooral tips, ideetjes en suggesties achter in de reacties!

Wat ga jij deze zomer doen?

liefs Joyce