Het is alweer een hele tijd geleden dat ik met mama een bezoekje bracht aan Haarlem om wat andere straatjes door te lopen. Tijdens onze wandeling, kwamen we per toeval terecht bij Portrait. Van buiten zag het er al heel erg leuk uit, dus we namen binnen ook een kijkje. Vandaag vertel ik je meer over deze leuke hotspot!

Portrait Haarlem

Portrait Haarlem

Toen wij binnenliepen, spotten we aan de linkerkant meteen een supermooie trolley met allerlei leuke accessoires erop. De inrichting, het lichtinval, de lichte kleuren en eigenlijk alles trok meteen onze aandacht. Wat is het er mooi!

Portrait Haarlem

Als je dan een stukje verder loopt, loop je tegen een klein barretje aan. Bij Portrait kun je namelijk shoppen én koffie drinken combineren. Op de mooie tegelwand hebben ze een groot aanbod aan verschillende drankjes staan en als je honger hebt, kun je zelfs naar het menu vragen. Het is dat we net een kop koffie op hadden, anders hadden we er hier zeker eentje besteld.

Portrait Haarlem Portrait Haarlem

Ik liet het net al vallen, maar je kunt naast het koffie drinken ook shoppen bij Portrait Haarlem. Ze hebben kleding en accessoires en alles is superoverzichtelijk ingericht. Achterin de winkel zit een klein trapje naar een hoger gedeelte, waar ze op dat moment een soort woonkamer hadden gemaakt.

Portrait HaarlemPortrait Haarlem

De reden dat ik deze leuke hotspot nu pas met jullie deel, is dit: toen wij er waren, waren ze al druk bezig met kerstvoorbereidingen en foto’s. Er stond een superleuke, gezellige kerstboom en de lange tafel was feestelijk gedekt. Hoewel we er in het begin van de herfst ongeveer waren, kregen we al echt het kerstgevoel te pakken.

Portrait Haarlem is een mooie winkel & koffiezaak om eens een kijkje te nemen als je van een Scandinavische inrichting houd. Ik loop er nu wat vaker naar binnen als ik in Haarlem ben, want een leuke ontdekking was het zeker.

Portrait Haarlem zit op Raamvest 29A, een stukje van de winkelstraat vandaan.

Kende jij Portrait Haarlem al?

liefs Joyce