Hooooi. Mijn kamer staat vol met accessoires. Eén daarvan is mijn lightbox waarop ik zo nu en dan wissel van quote. Toen ik laatst op zoek ging naar een zomerse tekst, kreeg ik meteen inspiratie voor dit artikel. Dus kan jouw lightbox ook een zomerse quote gebruiken, dan geef ik je vandaag 7 ideetjes!

dsc_0049

‘Chase the sun!’ past perfect bij het overheerlijke weer van de afgelopen dagen. Maar dat kan natuurlijk ook staan voor de zonvakantie waar je naar uitkijkt.

dsc_0042

In de zomer zijn er altijd wel gezellige momenten. ‘Good times, tan lines’ past daar perfect bij. Lekker zonnen en ondertussen genieten van de zomer!

dsc_0031

“In the summer time.. lalalala”. Bij deze quote moet ik meteen denken aan het liedje en daar word ik supervrolijk van.

dsc_0047

Wat is er nu beter dan de ondergaande/opgaande zon bekijken vanaf het strand tussen alle palmbomen door? Het geeft je een intens zomergevoel.

dsc_0041

Is het voor jou al (bijna) zomervakantie? Dan is #holiyay echt een leuke tekst voor jouw lightbox.

dsc_0038

Zodra het echt zomervakantie is en je misschien wel bijna op vakantie gaat, is het tijd voor om je ‘vacation mood’ aan te zetten. Dat komt vast wel goed, toch? 🙂

dsc_0035

En als laatste: ‘Welcome to Paradise’. Dat gaat natuurlijk over jouw prachtige vakantiebestemming of andere leuke dingen die je gaat doen deze zomer.

Mijn lightbox is van A Little Lovely Company en ik heb de variant met drie lagen. Hij werkt op batterijen, maar stiekem heb ik die er helemaal niet in zitten. Ik vind hem namelijk zonder licht ook al heel erg leuk staan! De tekst is overigens niet de bijgeleverde standaard-bloktekst. Ik heb er een tijdje geleden een ander alfabet bij gekocht die er veel speelser uit ziet. Er is dus veel mogelijk met een lightbox! Ik heb sindsdien die andere letters niet meer gebruikt, haha.

De inspiratie voor de quotes heb ik trouwens zelf gewoon van Pinterest gehaald. Daar staan zoveel leuke quotes op, dus mocht je zelf iets anders zoeken: Pinterest is your friend.

Wat is jouw favoriete zomerse quote?

liefs Joyce