Hello hello. Het komt hier niet veel voor, maar mijn interesse in interieur is ook heel groot. Daarom wilde ik dat onderdeel vandaag een nieuw leven in blazen hier! Ik laat je de perfecte werkplek zien, waar ik stiekem best jaloers op ben. Kijk je mee?

Mama haar kantoor

dsc_7656

Ja, de werkplek die ik je vandaag laat zien, is mama haar kantoortje. De plek waar zij haar bestellingen inpakt en waar de voorraad voor haar webshop geparkeerd staat. Bovendien staat daar een prachtig klein opgeruimd bureautje, waar ik graag zou willen aanschuiven. Stiekem zou ik ook wel zo’n mooie werkplek willen en natuurlijk mag ik altijd plaatsnemen van mama. Papa heeft trouwens een groot aandeel gehad in het creëren van deze prachtige, overzichtelijke werkplek. Ik heb enkel foto’s gemaakt, haha.

dsc_7649

Naast het bureau hangt een draadrek waar ze leuke kaarten aan kan ophangen en bijvoorbeeld ook foto’s. Zo’n rek zou ik graag op mijn kamer ophangen, zodat ik daar allerlei leuke decoratiedingetjes kan ophangen. Ik wilde het al eerder dan mama, maar zij heeft hem al en ik niet. Ik ben jaloers hoor, haha.

Aan de wand waar het bureau tegenaan staat, hangen nog twee planken. Hierop kunnen ook weer belangrijke dingen worden gezet, maar mama heeft ze opgeleukt met interieuraccessoires. Ik vind dat zelf echt heel erg leuk en ondanks dat het je werkplek is, maak je het op deze manier toch gezellig. Op het bureau is genoeg ruimte om aantekeningen, notitieboeken en leesboeken neer te leggen terwijl je op de computer werkt.

dsc_7655

Een gezellig vaasje met bloemetjes op tafel en in deze periode wat gezellige lampjes en kaarsen erbij, et voilà de ideale werkplek is helemaal af. Gelukkig kan de verwarming aan en zien jullie niks van alle dozen op de andere plekken van de kamer, maar het is een hele fijne plek om je terug te trekken en je werk te doen. Ja, ik zou best willen ruilen van werkplek met mama hihi.

Wat is voor jou de ideale werkplek?

 liefs Joyce