Ga deze zomer op een onvergetelijke reis. Verplaats je in je dromen naar het schitterende blauwe water van de Pacific…en neem een duik. Omarm de grandeur van ’s werelds grootste oceaan met DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions, een zomergeurduo met een mannelijke en een vrouwelijke geur. Vandaag vertellen Jorn en ik er meer over!

 Davidoff Cool Water Pacific Summer

Waarschijnlijk ken je de iconische geur van Davidoff wel al: Cool Water. Maar wist je ook dat ze elk jaar ook een speciale zomereditie uitbrengen? De Pacific Summer Editions nemen je mee naar een droomzee of -oceaan, zodat je de prachtige schoonheid van de zonovergoten stranden kunt ontdekken. Pak je paspoort en ga mee op reis!

Davidoff Cool Water Pacific Summer

De verpakkingen geven al meteen het thema voor de parfums weer: de zee, het strand, de zomer. De prachtige lichte en donkere blauwe kleuren doen het meteen lijken dat de verpakking een privé-eiland is. De twee Limited Edition geuren vangen de sprankelende frisheid van de golven, de warmte van een zomerbries en de schittering van de zonnestralen.

Davidoff Cool Water Pacific Summer

Ik hoopte het stiekem al en gelukkig is het ook zo: de flacons hebben hetzelfde prachtige verloop van blauwe kleuren. Hierdoor zien deze er ook heerlijk fris en zomers uit, net als de zee. De flacon voor mannen is rechthoekig en zoals ze altijd zijn bij Davidoff. Bovendien zijn de blauwe kleuren een stuk donkerder. Het past daardoor ook heel goed bij een mannengeur.

De flacon voor vrouwen is een stuk ronder en daarmee eleganter. De kleuren zijn lichter en dat past heel goed bij dit parfum. Ook deze flacon is zoals we hem gewend zijn van Davidoff. Heel goed, want hierdoor blijft Davidoff dicht bij haar merk en zijn de parfums overal herkenbaar.

Davidoff Cool Water Pacific Summer

Dit wordt er gezegd over het parfum voor hem: “Deze levendige, kruidige, citrusgeur voor mannen ademt een opwindende frisheid uit die geaccentueerd wordt met viriele kracht en zelfvertrouwen. De geur opent met de frisse noten van mandarijn, citroen en grapefruit. In het hart wordt een heldere mintnoot verweven met een kruidig akkoord van basilicum, salie en jeneverbes. Een warme basis van sandelhout verzekert de mannelijke kracht en zorgt voor een verfijnd en eigentijds signatuur.”

Voor vrouwen zegt Davidoff het volgende: “Deze lichte en luchtige vrouwelijke geur begint met een fruitig aquatische meloennoot die fuseert met een sappig akkoord van ananas en koele mint voor een frisse boost energie. De topnoot versmelt in een verfijnd boeket van lelietjes-van-dalen voor een zacht, bloemig hart. Tenslotte geeft een vleugje iriswortel de geur haar sensuele signatuur.”

Davidoff Cool Water Pacific Summer

Jorn: “Ik vind de geur heel erg lekker. Hij is lekker kruidig en fris tegelijkertijd. Ik vind het echt zo’n luchtje wat je opdoet na een dag in het zonnetje. Bijvoorbeeld na een dagje strand en als je nog plannen hebt voor de avond. Hij is lekker zomers! Ik weet zeker dat ik hem er nog vaak bij ga pakken de komende tijd.”

Davidoff Cool Water Pacific Summer

Joyce: “Bij het sprayen word ik overspoeld door een heerlijke frisse en fruitige geur. Dat kan ook goed kloppen met alle fruitige ingrediënten die in dit parfum zijn gebruikt. Toch vind ik hem ergens ook wel lekker zoet, waardoor hij perfect past bij het seizoen. Zodra het zonnetje schijnt, krijg ik meteen zin om dit parfum op te doen. Wat een toppertje!”

Davidoff Cool Water Pacific Summer Davidoff Cool Water Pacific Summer

Wij zijn heel erg blij met onze matchende zomerparfums. Ze zijn lekker fris en ook van elkaar vinden we het lekkere parfums. Bovendien vonden we het ontzettend leuk dat we deze parfums samen mochten reviewen en het maken van de foto’s was dan ook een flinke uitdaging, haha. Wel een leuke gelukkig!

De twee limited edition parfums zijn nu verkrijgbaar bij ICI Paris XL en Pour Vous Parfumerieën. Davidoff Cool Water Pacific Summer voor hem kost € 40,62 (125 ml) en Davidoff Cool Water Pacific Summer voor haar is € 40,62 (100 ml).

Ga jij dit parfum snuffelen in de parfumerie?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die wij hebben ontvangen ter review. 
Echter, dit verandert niets aan onze mening.