Hiii. Over verzorgingsproducten kun je hier en daar eens wat lezen op mijn blog. Maar een heuse review over handcrèmes is voor het eerst. Niet zo lang geleden ontving ik van een pr-bureau twee handcrèmes van Kruidvat en ik heb ze natuurlijk uitgebreid geprobeerd. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

Vormgeving handcrèmes van Kruidvat

handcrèmes van Kruidvat

De handcrèmes van Kruidvat zijn heel simpel vormgegeven, maar ze zien er wel ‘gezellig’ uit. De tubes zijn wit met gezellige kleurtjes. Deze kleurtjes sluiten aan bij de geuren van de crèmes. Het feit dat het een tube is, vind ik ook fijn. Hierdoor kun je het product namelijk makkelijk doseren en goed leeg krijgen. Ik ontving de Intensive Aloe Vera en de Silk Macadamia Oil.

Substantie handcrèmes van Kruidvat

handcrèmes van Kruidvat

De substantie van beiden handcrèmes is heel erg fijn. De crème is niet al te dik en laat zich makkelijk verspreiden over je handen. Daarbij trekken ze allebei ontzettend snel in de huid, waardoor je niet de hele tijd met van die kleffe, plakkerige handen rondloopt. Groot pluspunt! Pas wel op hoeveel je gebruikt, want je hebt dus echt niet veel nodig. Anders krijg je alsnog die kleffe handen, haha. Hieronder vertel ik je nog meer over de verschillende crèmes.

Handcrèmes van Kruidvat: Intensive Aloe Vera

handcrèmes van Kruidvat

De intensive aloe vera handcrème is speciaal voor de droge en gevoelige huid. De crème hydrateert en verzacht de handen. In deze tijd van het jaar kan ik dat zeker gebruiken, omdat m’n handen écht ontzettend droog zijn. De geur is ontzettend fris en helemaal niet zo sterk. Daardoor is het een ontzettend lekkere handcrème om te smeren. Je handen ruiken daarna meteen weer een beetje schoner. De handcrème trekt – zoals ik al zei – snel in en verzorgt mijn handen echt heel goed. Als ik hele droge handen heb en dit product gebruik, zijn mijn handen binnen no-time weer gevoed.

Handcrèmes van Kruidvat: Silk Macadamia Oil

handcrèmes van Kruidvat

De silk macadamia oil is nieuw in het assortiment. Deze handcrème is voor alle huidtypen geschikt en zorgt voor een zijdezachte huid. De geur van deze crème is iets zoeter dan de vorige, maar nog steeds lekker fris en niet al te erg aanwezig. Ik merk bij deze variant dat hij ietsje vettiger is, maar dat komt door de olie die erin verwerkt zit. Gelukkig trekt deze ook lekker snel in en laat hij mijn handen echt heel zacht achter. Ik moet toegeven dat ik deze er ook vaak tussendoor bij pak (ook als ik geen echte droge handen heb). Ik vind hem heerlijk!

Conclusie handcrèmes van Kruidvat

handcrèmes van Kruidvat

Het was vast al duidelijk dat ik echt heel blij ben met deze handcrèmes. Ze ruiken lekker, trekken allebei snel in en laten mijn handen gevoed en zijdezacht achter. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor een tube met 100 ml product – en geloof me: dat is best veel – betaal je slechts € 1,99. Met deze handcrèmes zijn droge handen verleden tijd!

Welke handcrème gebruik jij?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit verandert echter niets aan mijn mening.