Hoi. Vandaag laat ik jullie eindelijk de dagen in Londen zien. Uit het vorige weekartikel had ik ze weggelaten, zodat ik ze apart nog even kon doen. Daarom zien jullie vandaag een soort fotoverslag én alle vlogs! Kijken jullie mee?

Dinsdag 27 december

Als je de video niet kunt zien, kijk dan hier.

27-december

De dag begon erg vroeg op Schiphol, want we vlogen al rond half 9 richting Londen. Na een beetje vertraging, vertrokken we om half 10 eindelijk richting Londen. Het uitzicht vanuit het vliegtuig vind ik altijd prachtig. Het was superhelder weer, waardoor ik goed naar buiten kon kijken. Jorn vond het naar buiten kijken daarentegen maar niks, dus daarom zit ik altijd maar bij het raampje.

27-december-2

Nadat we bij het Chelsea Stadion waren geweest (zoals in de vlog te zien is), besloten we naar Harrods te gaan. Al bij de ingang scoorde ik iets moois en niet veel verder scoorde ik nog wat. Hoewel het een dure winkel is, gingen we wel de hele winkel door. Op de speelgoedafdeling stond deze Barbie-doos, waar je een foto kon maken. Ik had weer even childhood memories hoor en moest er wel even mee op de foto – dat de mensen eromheen me zaten uit te lachen, maakte me vrij weinig uit. Who doesn’t love Barbie?

Achteraf wilde ik natuurlijk nog even een plaatje schieten van Harrods en omdat ik even de typical blogger wilde uithangen, vroeg ik Jorn of hij een foto van mij kon maken terwijl ik een foto maakte. Ik vind hem echt superleuk geworden!

Woensdag 28 december

Als je de video niet kunt zien, kijk dan hier.

28-december

Dinsdag was een echte shopdag op Oxford Street, Regent Street en Covent Garden. Natuurlijk konden we de enorme Lush op Oxford Street niet overslaan! Jammer dat het er gigantisch druk was, maar we hebben wel wat leuke sale-items kunnen scoren.

‘s Avonds aten we in een restaurant dat wel leek op zo’n typisch Amerikaans jaren ’60-restaurant. Helaas had ik maar heel weinig eetlust, dus ik besloot een salade te bestellen met frietjes erbij. Dat was zelfs nog veel te veel, maar lekker was het wel.

Donderdag 29 december

Als je de video niet kunt zien, kijk dan hier.

29-december

Op onze derde dag in Londen maakten we een ritje met de London Eye. We hadden al van tevoren kaartjes gekocht, omdat dat vier jaar geleden fout was gegaan. We hadden een supergoede dag uitgekozen, want de lucht was strakblauw en het zonnetje scheen heerlijk! Natuurlijk maakten we heel wat kiekjes van het uitzicht.

Daarna vertrokken we naar Camden Market om nog wat te eten. Natuurlijk had ik weer amper eetlust, maar toen ik zag dat ze poffertjes hadden, was ik meteen verkocht. Die moest ik even proberen! De smaak was een beetje anders, maar wel heel erg lekker.

Vrijdag 30 december

Als je de video niet kunt zien, kijk dan hier.

30-december

Op onze laatste dag was het baggerweer: mistig en koud. Daarom keken we nog even door onze foto’s van de dag ervoor en deze bij de London Eye vonden we wel heel erg leuk.

We maakten een ritje naar Notting Hill, want daar wilde ik heel graag even naartoe. Ik ging nog weer even de typical blogger uithangen en poseren bij een van de te schattige gekleurde huisjes. Zien jullie trouwens ook nog mijn beker Starbucks-koffie, hihi? Daarna vertrokken we richting Buckingham Palace en het hotel. Na 6 (!!!) uur op het vliegveld te hebben gezeten, konden we ein-de-lijk vertrekken naar huis.

Het was weer een geweldig tripje en ik kan niet wachten om weer een nieuwe te plannen! Londen is echt mijn favoriete stad.

Ben jij wel eens in Londen geweest?

liefs Joyce