HERFST WISHLIST

Hoi allemaal. Het was alweer even geleden dat ik een wishlist met jullie deelde. Hoewel ik nog volop geniet van de extreem warme nazomer in Nederland, heb ik stiekem ook best wel zin in de herfst. Niet vanwege de kou en regen, maar vanwege de mooie kleuren en het feit dat ik dan weer legaal nieuwe items mag kopen, ghehe. Dus daarom deel ik vandaag mijn herfst wishlist met jullie! Kijk je mee?

Herfst Wishlist

herfst wishlist

♥ Jurkjes

Als je hebt opgelet, zie je al meteen dat er nogal wat jurkjes op mijn wishlist staan. Ik ben gek op jurkjes en op streepjes. Combineer deze twee key items en je hebt voor mij de perfecte match. Gelukkig worden er genoeg gestreepte jurkjes aangeboden: bij H&M en WE zag ik er al genoeg. Het rode jurkje heeft een open achterkant en vind ik zó mooi. Niet echt heel herfstig, maar wel mooi.

♥ Zwarte jeans

Ik heb al een aantal zwarte broeken in m’n kast liggen, maar helaas worden ze gewoon minder mooi. Daarom wil ik deze herfst een nieuwe zwarte broek halen. Mijn favoriet is van WE: een spijkerbroek, met de stretch van een jegging, superskinny zónder uit te lubberen. Dus ik ga maar snel langs WE.

MYOMY Paper Bag

Mijn huidige handtas begint het langzaam te begeven en hoewel ik er nog niet toe ben om een nieuwe tas te kopen (want, duur!), vind ik de Paper bags van MYOMY heeeeeul erg mooi. Even flink doorsparen, want voor zo’n pareltje moet je € 169,95 neerleggen. Pfoe.. Ooit.

♥ Tops

Shirtjes kun je nooit genoeg hebben en bij WE en H&M heb ik weer van alles gezien. De grijze rechtsboven heeft mama al en ik vind hem zo ontzettend mooi. Het is een truitje met aan de zijkanten splits. Het groene topje is van H&M en de kleur vind ik heel erg leuk. Die zie ik voor me met zwarte jeans en mijn witte Costes-jasje. Ook ben ik nog op zoek naar een topje met zo’n rijgsluiting aan de voorkant.

♥ Make-up

Qua make-up heb ik altijd wel een hele grote wishlist, maar er zijn een aantal dingen die ik graag wil hebben. Natuurlijk staan het Morphe 35O en Morphe Soul of Summer palette nog steeds op m’n wishlist. Ook wil ik graag twee populaire Soft Matte Lip Creams van NYX aanschaffen: Stockholm & Cannes. En als laatste word ik door iedereen hebberig naar de Mary-Lou Manizer van The Balm.

♥ Schoenen

Ik ben echt een schoenengek en blijf ook maar schoenen kopen. Ook deze herfst houd het waarschijnlijk niet op. Voor werk wil ik graag een paar mooie brogues, voor bijvoorbeeld onder jurkjes en broeken. Tamaris heeft hele mooie (overigens heeft mama het paar op de foto en mag ik ze af en toe lenen. Maar een eigen paar is ook wel handig). Dan het compleet tegenovergestelde: creepers. Ik wil dus echt een paar creepers voor erbij. Welke kleur weet ik nog niet, maar de beige variant vind ik heel erg mooi.

Love x Style x Life

Er zijn nog heel wat boeken die ik wil hebben, maar momenteel staat Love x Style x Life heel erg hoog op m’n wishlist. Volgens mij is dit een prachtig boek om doorheen te bladeren, op te foto te zetten en inspiratie uit te halen. Natuurlijk ook om te lezen, haha. Enige jammere: overal staat een andere prijs aangegeven. Dus eerst nog maar even de goedkoopste variant spotten.

Wat staat er op jouw herfst wishlist?

liefs Joyce