Hoi allemaal. Het is eindelijk weer eens tijd om een wishlist met jullie te delen en voorlopig zal dat ook wel de laatste tijd. Pas ergens rond Kerst zal er weer eentje verschijnen. Aankomende zondag ga ik namelijk gezellig een dagje winkelen met Daphne en Brittany in Rotterdam. En zoals altijd heb ik weer een aantal wensen. Kijk je gezellig mee?

wishlist Rotterdam

♥ Zwart jurkje

Het zwarte jurkje van H&M was liefde op het eerste gezicht. Ik zag hem in een video van Vera voorbijkomen en ik wist het meteen: die wilde ik gaan passen! Tot nu toe heb ik hem alleen nog nergens in een winkel gespot en ik ben een beetje huiverig met bestellen. Hopelijk heb ik zondag meer geluk, want ik ben echt verliefd!

♥ Simpele tops met lange mouwen

Je ziet genoeg simpele tops op mijn wishlist staan. De twee tops linksboven zijn van Mango en hoewel ze er op het plaatje niet zo charmant uitzien, stonden ze bij het model heel erg tof. Ik kon niet kiezen welke kleur ik het mooiste vond, dus dan maar grijs en rood. Overigens wilde ik ook de zwarte er nog bij doen, maar die heb ik even weggelaten. Anders werd het zo’n zwarte wishlist.

♥ Zwarte top met lange mouwen

De zwarte top rechtsonder is van H&M en eigenlijk vind ik hem te duur. Hij is namelijk 30 euro, maar ik wil hem toch even gaan bekijken. Ik wil graag een simpele, zwarte top met lange mouwen voor naar mijn werk, zodat ik niet altijd een vestje of jasje aan hoef en deze vind ik er heel classy uitzien.

♥ Grijze top met rafelrandje

En om nog maar even in de shirts met lange mouwtjes te blijven, viel mijn oog op dit schattige grijze topje van H&M. Hij is eigenlijk supersimpel, maar bij de mouwtjes en onderaan zit een heeeel klein gerafeld randje en dat vind ik echt een superleuk detail. Maakt hem net wat minder saai. Die wil ik zondag gaan zoeken!

♥ Zwarte jeans

In mijn Herfst Wishlist liet ik hem ook al zien: de zwarte jeans van de WE. Ik heb hem nog steeds niet gekocht en daarom staat hij ook deze keer weer op mijn wishlist. Ik heb hem wel al eens gepast en hij zat echt goddelijk. Daarom wil ik zondag gaan kijken of ik hem ga kopen!

♥ Grijze, lange jurk

Bij WE zag ik deze keer ook deze mooie lange, grijze jurk. Oké, hij is niet helemaal lang, maar valt ongeveer op mijn schenen. Bij het model op de foto vond ik hem supermooi staan, terwijl het eigenlijk een hele simpele jurk is. Ik wil hem zeker even gaan passen!

♥ Kiko Extra Scult Mascara

Mijn favoriete mascara van het moment is van Kiko, maar helaas is hij bijna op. Sinds kort zit er in het centrum van Rotterdam ook een Kiko, dus ik ga meteen een nieuwe inslaan! Natuurlijk wel de waterproof-variant, want met die regenachtige herfstdagen moet het wel goed blijven zitten.

♥ Kiko Nagellak Dark Green

Eerlijk is eerlijk, deze nagellak stuurde Daphne een tijdje geleden door en het eerste wat ik dacht: “die heb ik nog niet!”. En dus gaat hij op mijn wishlist, want het is een ontzettend mooie donkergroene kleur. De swatches die ik had opgezocht zagen er supermooi en chic uit, dus ik ben heel benieuwd.

♥ LUSH Badproducten

Natuurlijk gaan we ook even een bezoekje brengen aan Lush. Niet zo lang geleden kocht ik al wat nieuwe producten, maar ik wil nog meer bath bombs en bubble bars van de Halloween en Kerstcollectie proberen. Van de Halloween collectie wil ik graag het monstertje halen en van de Kerstcollectie twee bubble bars: Peeping Santa en The Magic of Christmas. Die laatste ruikt ontzettend lekker naar kaneel!

♥ Stippenpanty

En als laatste wil ik gaan kijken voor een panty met stipjes. Daphne had er laatst eentje gekocht en ik vind het eigenlijk wel schattig. Het maakt een simpele outfit net wat speelser, zonder dat het meteen too much is. Deze is van de Hema en kost 5 euro, wat ik eigenlijk best veel vind voor 1 panty. Maar toch wil ik even gaan kijken.

Dat was dan alweer mijn wishlist. Ik ben heel benieuwd met welke items ik naar huis kom en of ik überhaupt iets koop van mijn verlanglijstje, haha.

Wat staat er op jouw wishlist?

liefs Joyce