Hoooi. Weer een weekje voorbij en deze keer was het een heerlijk rustig weekje. Ik ging nogal vaak winkels kijken, haalde het eerste ‘echte’ ijsje van het jaar en schreef me last minute nog in voor de NYX Face Awards 2017! Kijk je gezellig mee naar deze nieuwe A Week With Joyce?

Zondag

zondag

Zondag hield ik een rustige ochtend en maakte ik me lekker uitgebreid op. Ik wist dat ik later die middag naar Haarlem moest om een aantal uurtjes te werken. We zijn momenteel aan het verbouwen en de winkel moest natuurlijk leeg gehaald worden. Ik besloot mijn MAC Harrods palette erbij te pakken.

Nog snel voordat ik weg moest, nam ik een superleuke video op met daarin deze twee boeken! Het is de collab winactie gevonden en via dit artikel kun je bij de video komen.

Maandag

maandag

Op maandagochtend kwam de schoonmaakster, dus ik stond redelijk vroeg naast mijn bed. Ik kroop vervolgens nog lekker even op de bank samen met Pien.

Vervolgens vertrok ik net na de lunch weer naar Haarlem voor mijn development talk van werk. Ik was zoals altijd veel te vroeg, dus ik liep weer even een rondje langs wat winkels. Ik ontdekte dat er binnenkort een Kiko komt in Haarlem! Eindelijk, haha. Nu nog in Hoofddorp 🙂

maandag-2

Eenmaal thuis (heel wat uurtjes verder) ging ik de weekvlog editen. Helaas heb ik hem weer offline moeten halen vanwege een blijvende storing. Zelfs na meerdere keren hem opnieuw opgeslagen en aangepast te hebben. Bovendien heb ik al-tijd problemen met het editen of uploaden van de weekvlogs en daarom stop ik er ook tijdelijk mee. Ik beleef er zo geen plezier van, maar kijk tijdens het filmen al op tegen het editen. Dus hopelijk heb ik snel een ander programma en kan ik weer verder met weekvloggen!

Genoeg geklaagd en tijd voor een heerlijke foto: namelijk van dit ijsje. Ons eerste ‘echte’ ijsje van dit voorjaar! Hij komt van de snackbar hier, maar het is eigenlijk net een McFlurry. Jorn en ik namen allebei de stroopwafelvariant en het was echt goddelijk.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagochtend stond ik weer redelijk vroeg op, want mama en ik wilden veel gaan doen samen. Maar eerst een tussenstop bij Intratuin mét natuurlijk een kop koffie en wat lekkers.

Daarna maakte ik deze flatlay waar ik supertrots op ben. Het idee had ik wel een beetje gepikt van een plaatje van Pinterest, maar ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven. Bovendien was de belichting ook een keer mooi gelukt.

dinsdag-2

Het was heerlijk weer dinsdag, dus mama en ik lunchten in de tuin om vervolgens nog een tweede kopje koffie te zetten. Pien kwam er gezellig bij zitten.

Daarna kreeg ik het spontane idee om misschien toch mee te gaan doen met de NYX Face Awards en ik probeerde een beetje wat uit. Op zich voor een eerste poging zag het er niet slecht uit.

Woensdag

woensdag

Woensdagochtend ging ik met mama sporten en daarna was ik ka-pot. Ik heb die dag dan ook vrij weinig uitgevoerd, behalve een beetje handletteren, serie kijken en op m’n gat zitten. ‘s Avonds werd ik wel nog even actief, want ik moest ook gewoon nog even trainen.

Tussendoor lakte ik ook nog mijn nagels met dit rode lakje van Kiko. Ik vind rood zo’n mooie kleur!

Donderdag

donderdag

Donderdag werd ik wakker met gigantische spierpijn, dus ik besloot eerst even rustig op te starten met een aflevering van Once Upon A Time. Momenteel zit ik al in seizoen 5 en heb ik mijn ouders met kijken ingehaald, ghehe.

Daarna zette ik alles klaar, verzamelde ik een heleboel spullen (en moed) en zette ik koffie om vervolgens mijn entry voor de NYX Face Awards te gaan maken. Ruim anderhalf uur en heel wat kleuren later was ik eindelijk klaar én ontzettend trots op het resultaat.

donderdag-2

Tadaaa! Zie hier mijn inzending voor de NYX Face Awards. Het is zó anders geworden dan de look die ik dinsdags probeerde, maar ik vind hem zo eigenlijk veel vetter. Bovendien was het voor mij de allereerste keer dat ik meedoe (morgen hoor ik misschien meer!), de allereerste keer dat ik zó’n opvallende en ander soort look maakte én het was compleet buiten mijn comfortzone. Ook als het niks is geworden, ben ik trots op mezelf dat ik het geprobeerd en gedurfd heb.

Zo’n look maken had behoorlijk wat zooi opgeleverd, dus het was daarna tijd om alles netjes op te ruimen. Helaas brak mijn hart toen ik deze prachtige zilveren oogschaduw van Freedom vlak voor mijn lade liet vallen, mweh. Gelukkig was het geen dure oogschaduw en heb ik de poeder terug in de pan gekregen (dus ik ga hem binnenkort pressen), maar toch doet het wel zeer.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdagochtend had ik een superspannend, maar leuk gesprekje (ik hoop jullie er binnenkort meer over te kunnen vertellen) en daarna ging ik Hoofddorp centrum in. Bij de boekhandel zag ik dit te leuke notitieboekje liggen. Ik wilde hem eigenlijk meenemen, maar de prijs van €10 hield me tegen.

Daarna zag ik – na een lange zoektocht – bij Hema een netpanty hangen! Die wil ik al een tijdje supergraag hebben, maar bij veel winkels hebben ze het niet of is het heel duur. Deze van Hema is €5 (niet heel goedkoop, maar het valt ook wel weer mee), maar helaas hadden ze hem niet in mijn maat. Ik ga hem wel zeker even onthouden voor als ik in de buurt kom.

vrijdag-2

Daarna kwam Jorn ook naar het dorp en gingen we lekker lunchen bij Zoet & Zalig. We wilden op het terras gaan zitten, maar het was vol en er stond daar een fris windje. Dus toen gingen we maar binnen zitten, vlakbij de deur. Als drankje nam ik lekker een koffie met karamel en Jorn een huisgemaakte limonade.

Als lunch namen we allebei de Club Zoet & Zalig, wat neerkomt op een overheerlijke club sandwich. Wat waren we lekker aan het smullen samen.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdagochtend zette ik snel onze nieuwe mok-aanwinst van Blond Amsterdam op de foto. Deze had ik dinsdags voor Jorn meegenomen, omdat er een pandabeer op staat hihi. Ik vind hem superschattig!

Vervolgens fotografeerde ik ook dit leuke nagellakje van Etos. Deze zat in mijn etosfriends-pakket van maart en ik vind het een superschattig, zomers kleurtje.

zaterdag-2

In de ochtend ging ik mee met papa en mama om boodschappen te doen, maar zelf ging ik naar de Hema bij ons in de buurt. Daar kocht ik twee opbergsets voor in mijn make-uplades! Daar was ik al superlang naar op zoek, in het centrum waren ze er niet meer en online ook niet. Gelukkig in het kleinere filiaal nog wel! Binnenkort maak ik er een opruimvideo van. Overigens hadden ze hier helaas de netpanty weer niet.

Aan het einde van de middag kreeg ik mama nog zo ver om even mee te gaan naar Costes. Het was immers National Glamour Day en we kregen daar dan 20% korting. Ik had nog twee cadeaukaarten liggen, dus dat zou een mooie oplossing zijn. Deze meid ging met 10 (!!!) items het pashok in, maar kocht uiteindelijk maar één kledingstuk. Goed he 🙂

‘s Avonds had ik nog een verjaardag en daarna keken Jorn en ik nog eventjes tv. Rond 01:00 uur besloten we dat het bedtijd was, zodat we er zondags weer tegenaan konden.

Hoe was jouw week?

liefs Joyce